Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Schrijf.be respecteert onze inhoudelijke boodschap

"Schrijf.be versterkte mijn boodschap. Ze werd toegankelijk, aantrekkelijk … én persoonlijk."

casestudy_eyefive

Eye Five helpt professionals, managers en ondernemers bij het waarmaken van hun zakelijke droom. Een nieuw, uniek concept. En dus zocht Eye Five een copywriter om hun aanpak kenbaar te maken bij iedereen die een zakelijke droom nastreeft. Na een uitgebreide zoektocht belandde het Nederlandse bedrijf bij het Belgische Schrijf.be.

Mijn tekst zoals jullie webtekst

Janka Oostveen, Eye Five: "Ik speurde het internet af naar iemand die de kracht van Eye Five in heldere woorden kon weergeven. De website van Schrijf.be prikkelde me meteen. Schreven jullie mijn tekst zoals jullie eigen webteksten? Dan zat ik goed!"

Janka besloot Schrijf.be te testen en liet de folder van Eye Five herschrijven:
"Ik vond het moeilijk om de unieke aanpak van Eye Five in één kernboodschap te vatten. Maar dat bleek helemaal geen probleem te zijn voor hun copywriter. Zij begreep meteen wat ik wilde en vertaalde dat in een overtuigende tekst."

Aangename verrassing

"Het eindresultaat? Een concrete, wervende tekst. Die bovendien nog eens geschreven was in de stijl die ik verkies: hartelijk, kleurrijk en vernieuwend. De tekstschrijver zette ons verhaal om in een korte, praktische tekst. Mijn collega’s en ik waren aangenaam verrast."

Goede … én snelle werkwijze

Net als het Droom in Bedrijf-concept van Eye Five is ook de aanpak van Schrijf.be uniek. Drie copywriters zorgen er telkens voor dat één tekst doet doen. Een aanpak die Janka apprecieert. Al was ze bang dat hij té veel tijd in beslag zou nemen: "Als klant wil je kwaliteit én snelheid. Ik wist dat de werkwijze van Schrijf.be de beste was, maar was hij ook snel genoeg? Gelukkig vond mijn copywriter de goede balans. Zodat ik mijn tekst ruim op tijd kreeg."

Nu ze het eindresultaat in handen heeft, is Janka heel tevreden. Ze aarzelt dan ook niet om in de toekomst nog bij Schrijf.be aan te kloppen. "Bij Schrijf.be vind ik tekstschrijvers die de inhoudelijke boodschap respecteren. En er niet mee aan de haal gaan, maar ze vervolledigen … én verpersoonlijken." 

banner eyefive