Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

“Storytelling met resultaat”

“De tijd van pure promo is voorbij. Nieuwe klanten aantrekken? Dat doe je met een verhaal. Daarom vertrouwen we de uitwerking van onze testimonials toe aan een storytelling-expert zoals Schrijf.be.”

casestudy_esc

Boeiende verhalen die overtuigen

Erwin Casteels, salesmanager bij het Oost-Vlaamse bedrijf ESC, is enthousiast over zijn samenwerking met Schrijf.be. “Wij bieden onze klanten een allround IT-service waarbij we inzetten op software- en infrastructuurondersteuning. Alleen zitten we als IT-specialisten te diep in ons vak. Daarom doen we een beroep op de tekstatleten van Schrijf.be.”

“De Schrijf.be-copywriter zoekt onze klanten op in hun bedrijf en laat hen ongedwongen vertellen over hun ervaringen met ESC. De frisse aanpak van een buitenstaander in combinatie met de storytelling-expertise van Schrijf.be? Het levert telkens opnieuw boeiende verhalen op die blijven hangen.”

De frisse aanpak van een buitenstaander in combinatie met de storytelling-expertise levert telkens opnieuw boeiende verhalen op die blijven hangen.

Deadlines stipt nageleefd

“Dankzij de feilloze interne procedures bij Schrijf.be verloopt onze samenwerking rimpelloos. Afspraken en deadlines worden stipt nageleefd. Het resultaat? Drukklare content. Zo werkt het Mechelse tekstbureau mee aan de geloofwaardigheid van ESC als professionele IT-partner. Storytelling met resultaat, waarvoor dank.”