Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Dit tekstbureau is een echte verademing

Het effect van professionele webteksten op het bedrijfsimago? Mia Pappijn van Westlease long term car renting is er zich van bewust. Daarom klopte ze aan bij Schrijf.be voor een eindredacteur van de bovenste plank. Die redigeerde de webteksten voor Elexys, een nieuwe elektriciteitsleverancier en zustermaatschappij van Westlease.

casestudy_elexys

Mia Pappijn van Westlease: "Wij wilden een nieuwe site voor Elexys met een betere indeling en vernieuwde teksten. Die schreven we … zelf. Maar voor de definitieve upgrade wilden we ze door een leidinggevend bureau onder handen laten nemen. Om de site frisser te laten ogen."

Op aanraden van haar … klanten!

Mia kwam op een eigenaardige manier bij Schrijf.be terecht. "Vroeger werkte ik in de reclamesector. Ik kende Schrijf.be dus van naam. Ik had ook al wel eens rechtstreeks contact, maar eigenlijk waren het mijn vroegere klanten die mij Schrijf.be aanprezen. En ik liet mij graag leiden door hun advies!"

Snel en voordelig

Wat overtuigde haar om met Schrijf.be in zee te gaan? "Vooral de prijssetting en de correcte eerste contacten. Daarna viel ook de snelheid van het hele proces op. En de perfecte afhandeling. Conclusie: ik ben echt helemaal in de wolken."

Op tijd en zonder gehannes

Of Mia nog een beroep zal doen op Schrijf.be? Daarover laat ze weinig twijfel bestaan: "Zeker! Ik hou van die professionele aanpak: alles op tijd en geen gehannes. En als je op de laatste knip nog iets extra’s vraagt? Dan doen ze dat toch gewoon ... Kortom: Schrijf.be is een echte verademing!" 

banner elexys