Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Mijn hoge verwachtingen worden keer op keer ingelost

Bij ECOVER houden ze het graag proper. Ecologische schoonmaakproducten, die lief zijn voor Moeder Natuur. Clean is hun missie: met een zuiver geweten voor een propere planeet. En daarbij horen uiteraard cleane webteksten en slogans. Schrijf.be hertaalde en herwerkte de Engelse copy tot vlot bekkend Nederlands.

casestudy_ecover

Na een rebranding die uitgaat van het Engelse hoofdkantoor, schreeuwt de Nederlandstalige website van ECOVER om een grondige opkuisbeurt. Daarnaast heeft een aantal Engelse slogans een even straffe versie in onze taal nodig. Dus gaat brandmanager Kirsten Draulans (intussen accountmanager) op zoek naar een copywriter die de mouwen wil opstropen.

Even googelen levert resultaat op en de website van Schrijf.be overtuigt. "Ik nodigde het Schrijf-team meteen uit om deel te nemen aan mijn pitch, samen met twee andere kantoren. De Schrijf.be-coördinatoren kwamen snel bij me terug met een leuk voorstel. En niet veel later kreeg ik de copywriter zelf aan de lijn. Zij vroeg me nog concretere richtlijnen, onder meer over de tone of voice. Heel professioneel allemaal!"

Nog nooit teleurgesteld

De geslaagde pitch en de ‘3 voor 1’-formule die Schrijf.be hanteert, scheppen hoge verwachtingen bij Kirsten. Zijn die ingelost? "Ik koesterde hoge verwachtingen in het begin en blijf die hebben. Tot nu toe werd ik geen enkele keer teleurgesteld. Wanneer we een moeilijkere opdracht hebben, denken de Schrijf.be-copywriters in team na over verschillende denkpistes en alternatieven. Zo komen we telkens tot een goed resultaat."

Korte deadlines – die zijn er geregeld – worden vol enthousiasme gehaald. Dat is service!

"Schrijf.be ontpopte zich tot een committed partner. De communicatie over verwachtingen en resultaten verloopt heel transparant. De kostenberekening en facturatie zijn duidelijk. En korte deadlines – die zijn er geregeld – worden enthousiast gehaald. Dat is service! Bovendien houden ze een volledige historiek bij. Handig, want zo zijn ze helemaal mee in ons verhaal. Is onze vaste copywriter er eens tussenuit? Dan neemt iemand anders naadloos over."


Het mag dan ook niet verbazen dat Kirsten intussen zustermerk method in contact bracht met Schrijf.be. “Schrijf.be heeft ons de perfecte copywriter voorgesteld, die dynamisch meedenkt, met respect voor de eigenheid van elk van onze merken”, besluit Kirsten. “Wij hebben onze partner gevonden wanneer het aankomt op copywriting Engels-Nederlands!”

Banner ECOVER