Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

In één woord? Kwaliteit!

De Schrijf.be-eindredacteur corrigeert de teksten van de mailingcampagnes, brochures en andere communicatiedragers van EBP Consulting cbva uit Jette.

casestudy_ebp0

Erik van Eecke is een van de EBP-vennoten en senior consultant: "Wij ondersteunen overheid, ondernemingen en bedrijven bij openbare aanbestedingen. Zowel wie aanbestedingen uitschrijft, als wie er wil binnenhalen, leert op seminaries, events, adviesmomenten en opleidingen hoe dat moet. En Schrijf.be leert ons intussen hoe we overtuigen met heldere teksten."

Goed gevoel

Erik Van Eecke: "Enkele jaren geleden moesten wij een magazine-interview aanleveren. De verantwoordelijke suggereerde om Schrijf.be de tekst te laten uitschrijven. Ik had daarvoor nog nooit over Schrijf.be gehoord. Maar het gaf mij van in het begin een fijne indruk. De website oogde heel goed: ik wist onmiddellijk en heel duidelijk wat Schrijf.be voor ons kon betekenen."

Transparanter en aantrekkelijker

De oorspronkelijke EBP-teksten waren niet transparant en uitnodigend genoeg. Eric Van Eecke: "De teksten die wij schreven, hadden blijkbaar nood aan een (taal)buitenstaander. De eindredacteur van Schrijf.be leest ze nu na en haalt er de eventuele stijl-, spelling- en grammaticafouten uit. Meer nog, hij haalt ook alle jargon en onduidelijkheden uit de teksten. Zo worden de teksten transparanter en werven ze meer klanten."

Ideale partner

Erik Van Eecke besluit enthousiast: "Schrijf.be is onze ideale partner. De administratieve opvolging is goed. En de tekstresultaten? Daarover zijn wij echt heel tevreden! De eindredacteur werkt snel, is efficiënt, en de (taal)tips die je in de marge krijgt, zijn heel nuttig. Vanaf nu leest hij al onze mailingcampagnes, brochures en eventueel nog andere communicatiedragers na! Logisch ook, want als ik Schrijf.be in één woord mag omschrijven? Kwaliteit!"

Banner EBP