Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Webteksten die kleven

Zoekt u een spandoek, stickers of belettering? Dan is drsticker.nl dé website die u nodig hebt. Bestel online en u krijgt alles snel en netjes thuis geleverd. En nu ook in Vlaanderen, want Schrijf.be nam de webteksten voor de Vlaamse zustersite onder handen: www.drsticker.be.

casestudy_drsticker

Albert Vlamings: "Betaalt u met een bankkaart of een pinpas? Belt u ons met een gsm of een mobieltje? En weet u wat acceptgiro is? Nederlanders en Vlamingen spreken dezelfde taal … maar toch ook niet. Daarom liet ik de webteksten van drsticker.nl hertalen voor het Vlaamse publiek."

Aanpak die overtuigt

Albert leerde Schrijf.be kennen via zijn marketingbureau. Hij besloot een offerte aan te vragen en was al snel overtuigd.

Albert Vlamings: "Ik zocht kwaliteit, en de aanpak van Schrijf.be overtuigde mij. Hun website is interessant en staat vol nuttige taaltips. Mijn offerte kreeg ik snel en was heel duidelijk. En de voorgestelde werkwijze? Die trok me over de streep. Drie copywriters die zorgen voor mijn teksten? Dat móét wel goed zijn."

Webteksten à la flamande

Albert Vlamings: "Ik kreeg wat ik zocht: webteksten in correct Nederlands, op maat van de Vlaamse lezer. Toch was ik eerst wat verrast omdat de verschillen niet zo groot zijn. Het zit hem meer in de details – maar die maken wel het verschil. En over de nazorg ben ik ook heel tevreden. Als ik vragen of opmerkingen had, kreeg ik snel de juiste reactie."

Duits en Frans?

Albert Vlamings: "Dr. Sticker blijft groeien. Een Duitse of Franse site? We werken eraan. En als het zover is, doen we zeker weer een beroep op de copywriters van Schrijf.be."

Banner dr. Sticker