Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Om een voorbeeld aan te nemen!

Curaçao, Nederlandstalig paradijs in de Caraïben. NovoRentals bouwt en verhuurt er luxevilla’s. En daarvan mogen gerust méér mensen genieten. Daarom nam Ken Sneyers van NovoRentals webdesigner Maarten Deckers in de arm. Die ontwierp een parel van een website. En de SEO-teksten? Daarvoor kende Maarten een steengoed Belgisch tekstbureau. 

casestudy_denovobouwmaatschappij

Aangename verrassing

"Ik zocht eens ... een copywriter via Google", vertelt Maarten Deckers. "En wat ik ook intikte, Schrijf.be stond bovenaan. En dan die website: een professioneel uiterlijk, informatieve teksten, en een sterk staaltje SEO! Toen las ik de nieuwsbrief, en was ik helemaal overtuigd." Met dat enthousiasme stak Maarten vervolgens zijn klant Ken Sneyers (NovoRentals) aan: "Ik had nog nooit van Schrijf.be gehoord, maar dat bleek onterecht!"

Voorbeeld voor eigen winkel

"Schrijf.be is een aanrader om mee samen te werken. Tenminste, als je to the point webteksten en een professionele aanpak wilt", vertelt Ken. "Absoluut", bevestigt Maarten. "De werkwijze dwingt meteen respect af: 'Dit is onze meerwaarde, en dat verwachten we van u'. Rechttoe, rechtaan. Ook de follow-up was sterk. Ik heb er zelf al een voorbeeld aan genomen in de communicatie met mijn klanten."

Ronkende SEO-teksten

"Ik verwachtte een gevatte, foutloze, ronkende tekst die onze bezoekers warm maakt voor een vakantie op Curaçao", vertelt Maarten. "Ja, dat is veeleisend. En toch: de teksten lezen vlot en zijn SEO-gericht. De metatags stonden er zelfs overal bij: handig!" Ken: "En dat met heel weinig input van onze kant: de copywriter ging meteen aan de slag, en hij dacht ook mee. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit een goede investering was – en is."
Op naar meer paradijselijke webteksten? "Zeker", zegt Maarten. "Ik raadde Schrijf.be al aan bij een andere klant, en ook die was heel tevreden. Dus tot snel!" 

www.NovoRentals.com