Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Wat als uw freelance-copywriter ermee kapt?

Freelance copywriters vindt u bij de vleet. Alleen: wat doet u als úw freelancer plots wegvalt? Schrijf.be is daartegen gewapend. Want u leunt er op een team: een selecte club van copywriters die naadloos voor elkaar in de bres springen. Zo blijft u krijgen wat u altijd al kreeg: kwaliteit. DELA is er het levende bewijs van.

casestudy_dela3

Birgit Van Hassel, DELA DELA's externe copywriter verlaat Schrijf.be net voor de start van hun Culture Audit. Birgit van Hassel, HR-Business Partner bij DELA staat perplex. Maar nog geen dag later neemt Schrijf.be-collega Mieke de opdracht al over: “Het eerste wat ik deed? De volledige mailwisseling met DELA doorpluizen. Want die houdt Schrijf.be zorgvuldig centraal bij, net als elke briefing en elke tekstversie."

Nieuwe copywriter, zelfde kwaliteit

Mieke: "Ik ging op zoek naar nuttige feedback, tips en tricks, handige weetjes. Zo leerde ik DELA gaandeweg kennen. Daarna nam ik hun stijlgids door, en snorde ik de Culture Audit van vorig jaar op uit onze databank.”

DELA: waardige uitvaart voor iedereen

DELA – voluit: Draagt Elkanders Lasten – is dé uitvaartspecialist in België en telt achthonderd medewerkers.

HR-Business Partner Birgit van Hassel: “We evalueren onze medewerkers niet alleen op hun resultaten, maar ook op hun BIO. Die afkorting staat voor betrokken, integer en ondernemend. Dat zijn voor ons heel belangrijke waarden, die ingebakken zijn in onze bedrijfscultuur.”

DELA, Great Place to Work

De BIO-waarden spatten van elke pagina van de Culture Audit af. Met dit lijvige rapport over de DELA-cultuur dingt de uitvaartspecialist naar de Great Place to Work-award. Birgit van Hassel stelde samen met haar collega Stephan Arts de editie van 2020 op. Met veel enthousiasme én de hulp van Schrijf.be.

Zeven weken, één stijlgids

“De kop is eraf!”, lachte copywriter Mieke na een Teams-meeting met Birgit. Zeven weken later zette ze een punt achter de laatste zin. “De samenwerking met Mieke verliep heel vlot”, vertelt Birgit. “Ze gaf suggesties voor een logischere volgorde en hield nauwgezet een handige stijlgids bij. Na elk hoofdstuk kregen we daarvan de laatste versie. Ik heb heel wat bijgeleerd! Ze volgde ook de voortgang goed op en herinnerde ons aan de deadline. En vooral: ze werkte snel, zonder aan kwaliteit in te boeten.”

“Vertraagden wij? Dan versnelde Schrijf.be”

Een grote opdracht vraagt duidelijke afspraken. “Bij de start hebben we goed overlegd over de aanlevering en de schrijfstijl”, gaat Birgit verder. “Die interactie en communicatie verliepen altijd vlot. Op het einde zaten we wel even met de handen in het haar toen het project vertraging opliep. De oorzaak lag bij DELA. Vanaf dan moesten we nog sneller schakelen. En Mieke volgde ons op de voet. Die loyaliteit was heel geruststellend.”

Vaste copywriter loont

“Ik hoop dat Mieke onze copywriter blijft”, besluit Birgit. “Een dedicated copywriter per klant vind ik een pluspunt. Zij kent intussen ons bedrijf, onze waarden, onze manier van werken. Dat kan de samenwerking alleen maar verbeteren.”

Mieke: "DELA mag gerust zijn: die hoop is wederzijds!"

Expect the best, prepare for the worst

Schrijf.be groepeert enthousiaste tekstatleten, allen met hun favoriete teksttypes. Zo wijzen we uw opdracht niet aan een copywriter, maar aan de beste copywriter toe. Toch kan het gebeuren dat uw tekstschrijver ‘verdwijnt’. Tijdelijk, bijvoorbeeld door ziekte. Of voorgoed, als hij of zij andere horizonten opzoekt. Precies dan onderscheidt Schrijf.be zich door de naadloze continuïteit. Zo komt uw opdracht op geen enkel moment in gevaar.