Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Overtuigende mailing tegen scherpe prijs

Schrijf.be is van alle markten thuis. Websites, direct mail, baselines, hertalingen, ... Voor elke opdracht heeft het de gepaste copywriter in huis. En over elke sector schrijft het met kennis van zaken. Juist die verscheidenheid is onze sterkte. Dat weet ook Caroline Demeire.

casestudy_computersolutions

Caroline Meire is management assistant bij Computer Solutions (nu: i.deeds). Zij werkte al met drie Schrijf.be-copywriters samen. Ook nu deed ze nog eens een beroep op Schrijf.be. Opdracht: een direct mail over de kantorenverhuur van Computer Invest.

Op zoek naar hét voordeel

Een Schrijfbe'er vertelt: "Een mailing schrijven, dát ligt me goed. Ik houd van de afwisseling, want elke opdracht gaat over iets anders. Mijn strategie? De gevoelige snaar bij de lezer vinden. Ik dompel me onder in zijn leefwereld. Op zoek naar het ultieme voordeel dat hem over de streep trekt. Want hoe mooi ook de boodschap van de klant, zonder dat ultieme voordeel lukt het niet."

Kennis van zaken

Kennis van zaken is dus altijd meegenomen. Maar soms ligt het voordeel voor de hand. Zoals bij deze direct mail over kantorenverhuur. Caroline: "Het ultieme voordeel? Geen hinder van de kilometerslange files. De nagel op de kop, want iedereen heeft graag een filevrije afspraak. En dat kan … in onze kantoren."

Strenge controle

"De brief is kort, maar alles staat erin. Dat garandeert het interne nazicht bij Schrijf.be. Een hele geruststelling. De kwaliteitsbewaker leest het voorstel van de copywriter na. En de eindredacteur levert een foutloze tekst af. Toch vind ik de inbegrepen correctieronde noodzakelijk. Ik bekijk dat meer als een overlegmoment waarop ik alles nog eens goed met mijn baas en collega’s bespreek."

Vlotte administratie

"Ik had van in het begin een goed gevoel bij Schrijf.be. De website, de schrijftips, de administratieve opvolging … Alles verloopt heel professioneel. De snelle reactie van jullie coördinatrice kwam goed van pas. En het tekstvoorstel van mijn copywriter zat even later in mijn inbox."

Foutloos parcours

"Ook bij de andere opdrachten reden jullie een foutloos parcours. Kortom, het was nog nooit zo gemakkelijk om tegen een scherpe prijs een overtuigende tekst te laten schrijven. Ik blijf klant!"