Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Het tekstbureau waar je aanklopt voor topkwaliteit

Jelle Vancoppenolle, digital marketeer bij Cevora, beschrijft Schrijf.be in één zin: “Het tekstbureau waar je aanklopt voor topkwaliteit.” De Cevora-website en honderden opleidingsfiches moesten in een nieuw jasje worden gestoken. Dus klopt Jelle bij ons aan. Het begin van een verrijkende samenwerking.

casestudy_cevora

Bron van info

“Schrijf.be is voor mij al langer een bron van informatie. Ik steek tips op van de website, plak schrijfsels in de tekstscanner en implementeer jullie adviezen in onze copy-richtlijnen. En hebben we copywriting of hertalingen nodig? Dan is Schrijf.be de eerste partner aan wie we denken. Zo ook voor ons laatste project.”

Dankzij de driedubbele check en correctieronde ben je zeker van kwaliteit.

Proactief, flexibel en kritisch

“Ondertussen zijn er al meer dan 500 opleidingsfiches herschreven. En ik ben over de hele lijn tevreden. De Schrijf.be-projectleider en copywriter is altijd bereikbaar, proactief, en flexibel bij technische problemen. En geloof me: die zijn onvermijdelijk bij zo’n groot project. (lacht)


Een andere collega palmt op ons eigen kantoor een bureau in om de websiteteksten te herschrijven. Ook hij overtreft mijn verwachtingen als tekstschrijver, want hij is proactief (zelf vragen stellen en suggesties doen) open (onduidelijkheden signaleren in plaats van gewoon ja te knikken) en kritisch (ideeën durven tegenspreken en staven met gegronde argumenten).”

Kwaliteit gegarandeerd

“Of je het nu wilt of niet, als maar één copywriter je tekst verwerkt, steekt twijfel soms de kop op. Wat als hij of zij tijdens het schrijven sukkelt met een energiedip? Niet zo met Schrijf.be. Dankzij de driedubbele check en correctieronde krijg je gegarandeerd kwaliteit. De ene collega vult de andere naadloos aan. En voor een gigaproject als de Cevora-website is dat precies wat ik zocht.”