Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Jullie advies kwam heel goed van pas!

“Baksteen in Belg zijn maag wordt kleiner”, koppen de kranten. Geen probleem voor CENTURY 21. Huizen kopen, verkopen, huren of verhuren blijft big business. Zo big dat de vastgoedorganisatie toe was aan een nieuwe website.

casestudy_century21

De vraag komt binnen in het prille voorjaar van 2013. Of Schrijf.be de teksten op de website wil herschrijven? Een kolfje naar de hand van de Schrijfbe'ren. Nog dezelfde dag gaat de offerte de deur uit. De voorgestelde timing en de prijs-kwaliteitverhouding geven de doorslag: CENTURY 21 gaat in zee met Schrijf.be.

Stevig fundament

Steen voor steen bouwt Schrijf.be aan de nieuwe website. Samen met IT-partner Hans Van de Velde en marketingverantwoordelijke Annelies Vanden Bergh: “We hadden nog nooit met Schrijf.be samengewerkt. Maar de referenties van dit tekstbureau waren overtuigend. Vooral onze IT-partner Net IT klonk heel positief. Toch deden we eerst een proef, en vroegen we de copywriter om een paar pagina’s van de oude website te herschrijven. Dat was een instant-succes. De eerste steen was gelegd.”

Meer waar voor ons geld

Schrijf.be: “De teksten waren lang, veel te lang. Knippen en plakken dus. Zonder inhoudsverlies. We werkten ook een nieuwe structuur uit. Nu krijgt de lezer meteen een klare kijk op de website. En fietst hij in een rechte lijn naar de informatie die hij zoekt.” Annelies beaamt: “We kregen meer dan wat we vroegen. Schrijf.be beperkte zich niet tot het herschrijven van de teksten, maar dacht ook mee met ons. Dat kon je voelen, en vooral zien aan het resultaat. Hun advies kwam goed van pas. Ik vond dat heel positief.”

Nauwelijks correcties

Heeft CENTURY 21 nog eens een copywriter nodig? Dan wordt het opnieuw Schrijf.be. Annelies: “Absoluut! De samenwerking was vlot, aangenaam en professioneel. Ik geef een tien voor de projectopvolging. Jullie vroegen snel om feedback, en de correcties lieten niet lang op zich wachten. Niet dat er veel te corrigeren viel, want de tekstvoorstellen waren ronduit goed. We hebben nauwelijks nog iets gewijzigd.”

banner century21 CENTURY 21 is de grootste vastgoedorganisatie ter wereld, met meer dan 7100 kantoren in meer dan 74 landen. Het bedrijf werd door enthousiaste makelaars uit de Californische grond gestampt. Intussen is ook de Belgische organisatie met stip de meest erkende en geraadpleegde vastgoedorganisatie. 93% van de inwoners kent CENTURY 21, en een grote meerderheid kiest dan ook deze specialist voor zijn vastgoedtransacties.
Meer informatie? Surf naar www.century21.be.