Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Efficiënt, makkelijk én snel

In het Oost-Vlaamse Destelbergen stampt Jeroen De Thay in 2019 zijn gloednieuwe coworking space Business District uit de grond. Dat gaat hand in hand met de ontwikkeling van een informatieve en aantrekkelijke website. Jeroens vrouw Magali klopt aan bij Schrijf.be voor een krachtige webtekst die Business District perfect weerspiegelt.

casestudy_businessdistrict

Partner voor al onze teksten

Eerder liet Magali al een speech schrijven door Schrijf.be. "De samenwerking verliep efficiënt, makkelijk en snel. De toespraak was een succes. We twijfelden daarom geen moment om onze website body te geven. Wij gaven onze copywriter de nodige informatie en zij toverde een heldere, uitnodigende tekst tevoorschijn die de ziel van Business District weergeeft. Ik stuurde dan ook meteen de volgende opdracht al op."

Altijd een goed gevoel

"Wanneer je een tekst laat schrijven, is dat erg spannend. Natuurlijk schets je samen met je copywriter een zo duidelijk mogelijk beeld van je verwachtingen. Toch betrap ik me erop dat ik mijn mailbox iets angstvalliger in de gaten hou. Waarom? Om te ontdekken met welke tekst mijn copywriter me deze keer verrast."

Magali is dan wel nieuwsgierig, maar nooit ongerust. "De gratis correctieronde geeft me een rustig gevoel. Ook al gebruik ik die niet omdat de tekst perfect is en geen aanpassingen nodig heeft."

Teksten met persoonlijkheid

"Wat ik echt leuk vind, is dat je altijd weet met wie je samenwerkt. Op de website van Schrijf.be vind je heel het team. Je krijgt een blik achter de schermen en weet meteen wat voor vlees je in de kuip hebt. Zelfs wanneer je jouw copywriter niet in het echt ontmoette, weet je wie jouw tekst onder handen neemt en dat extraatje toevoegt. Dat maakt de samenwerking niet alleen vlot, maar ook plezierig."

Banner Business District