Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Warme samenwerking tussen bofrost* en Schrijf.be

U zag ze vast al rijden: de witte wagens van bofrost*. Ze leveren diepgevroren lekkers aan huis, dat u bestelt uit de seizoenscatalogus. Voor de teksten rekenen marketingmedewerkers Natalie Korver en Fabienne Ruttens op Schrijf.be.

casestudy_bofrost

catalogus van bofrost* Het aanbod van bofrost* deint mee op het ritme van de seizoenen. ’s Winters staan dampende ovenschotels centraal, ’s zomers verfrissende ijsjes. Dat vraagt telkens om nieuwe catalogi. "Vroeger schreven we de teksten zelf”, vertelt Natalie. “Maar soms is het leuk om ook eens een andere insteek te hebben. Daarom richtten we ons anderhalf jaar geleden tot Schrijf.be. de slag. Merken dat iemand met nieuwe ideeën op de proppen komt over onze producten was verrassend en geruststellend."

Briefing live of per telefoon

"Onze briefing bestaat meestal uit foto’s en een pagina-indeling van onze producten", gaat Fabienne verder. "Om die toe te lichten, komt onze copywriter gewoonlijk naar hier. De laatste keer was dat op een snikhete dag. Daarom trakteerden we haar met een ijsje – onze bijeenkomsten zijn dus verre van saai en formeel. Voor kleine folders overleggen we doorgaans via de telefoon. Dat lukt, omdat onze copywriter ondertussen weet wat we nodig hebben."

Ondertussen weten we met een gerust hart dat onze copywriter de deadlines keer op keer haalt. 

Deadlines gehaald, ook voor de Franse hertaling

"Zo’n catalogus in elkaar steken, is toch altijd een huzarenstuk. Er komt een vormgever bij kijken, een drukker, ... De teksten moeten dus absoluut tijdig klaar zijn. Ondertussen weten we met een gerust hart dat onze copywriter de deadlines keer op keer haalt. Trouwens: we geven ook de Franse hertaling in handen van Schrijf.be. Alle teksten geleverd door één bureau: da’s gemakkelijk."