Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Mijn copywriter laat me scoren in Google én bij mijn klanten

Bart Heirweg is een internationaal gelauwerde natuur- en landschapsfotograaf. Zijn werk is zijn passie. Hij geeft lezingen en presentaties, en organiseert workshops en buitenlandse fotografiereizen. Maar zijn website kon beter: voor Google én voor zijn klanten.

casestudy_bartheirweg

Bart Heirweg: "De inhoud van mijn originele website had ik zelf geschreven. Het was de eerste keer dat ik copywriters zocht om SEO-teksten te schrijven. Dus googelde op 'SEO copywriting'."

Snelle reactie

"Met de drie bedrijven die het hoogst scoorden in de lijst én een professionele website hadden, nam ik contact op. Schrijf.be reageerde héél snel met een telefoontje van een van hun copywriters, die gericht naar bijkomende informatie vroeg. Een dag later zat de offerte in mijn mailbox. Een bedrijf dat vlug én vlot antwoordt, heeft bij mij altijd een streepje voor. Ik koos op mijn beurt dan ook snel voor Schrijf.be."

Leesvriendelijke SEO-teksten

"Mijn opdracht was duidelijk: herschrijf mijn webteksten zodat ze scoren in Google voor ‘mijn’ trefwoorden. En haal tegelijk mijn doelpubliek over de streep. Ik had wel één belangrijke voorwaarde. De teksten van heel wat websites zijn te commercieel. Mijn doelpubliek knapt daarop af. Mijn copywriter stond dus voor een evenwichtsoefening: mijn diensten als fotograaf verkopen zonder te veel die commerciële toer op te gaan."

Voorbeeldtekst

'Het eerste tekstvoorstel was voor mij nog wat te veel op verkopen gericht. Ik gebruikte de gratis correctieronde en vroeg om te finetunen. Het eindresultaat? Dat was goed en vlot geschreven – net zoals ik gevraagd had. Ik gebruik de tekst nu zelfs als voorbeeld om SEO-teksten die ik zelf schrijf, nog te optimaliseren."

Voorkeurspartner

"Over de samenwerking met Schrijf.be ben ik héél tevreden. Het hele traject van offerteaanvraag tot definitieve oplevering verliep snel en vlot, en de tekst is precies wat ik zocht. Heb ik opnieuw SEO-copywriting nodig? Dan staat Schrijf.be boven aan mijn lijst om te bellen."

logo bartheirweg(1)