Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

De juiste stem voor elke doelgroep

Softwarebedrijf ATX had een speciaal verzoek: in één dag een volledige brochure herschrijven. Schrijf.be nam de uitdaging aan, en minder dan 24 uur later had deze tevreden klant zijn teksten.

casestudy_atx

Software ontwikkelen voor tandartspraktijken. Onder meer dankzij het DentAdmin-pakket werd het bedrijf een van de grootste spelers op de Belgische markt.

Kort op de bal spelen

Steven Aertssen: "Omdat wij onze software voortdurend optimaliseren, was ook de infofolder aan vernieuwing toe. Maar wij spelen heel kort op de bal, dus moest alles snel gaan. En heel professioneel worden uitgevoerd. Want deze tekst vormt voor prospects de eerste kennismaking met ons product."

Belofte maakt schuld

"Een bevriende ondernemer raadde Schrijf.be aan, omdat hij er zelf uitstekende ervaringen mee had. Maar dat bood geen garantie: wij konden onmogelijk weten of zij de klus op tijd zouden klaren. Zeker omdat de tekst er blijkbaar ook langs een kwaliteitsbewaker en een eindredacteur passeert. Daarom belden we met de coördinator, om er nog eens op te hameren hoe dringend het was. Ze beloofde dat haar collega’s alles zouden doen om de tekst binnen de afgesproken termijn af te werken."

Informatief en luchtig

"Onze folderteksten bevatten al wel de nodige info voor tandartsen, maar misten vlotheid. Wij daagden de Schrijf.be-copywriter uit om een pittig alternatief te schrijven, dat uitnodigde om verder te lezen.
En een dag later kregen we het resultaat, dat niet alleen aan al onze verwachtingen beantwoordde: het deed veel meer. Want in de teksten waren ook enkele geslaagde woordspelingen geslopen."

"Kortom, ATX is een tevreden Schrijf.be-klant. Omdat dat exact deed wat het beloofde. En dát noem ik dienstverlening."