Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Je weet op voorhand dat het goed komt

Een tweetaktmotor "verricht in dezelfde tijd meer arbeid." Daarom doopten Pascal Lesage en Mark Dankers hun communicatiebureau 2TAKT Communicatie (nu: 'DankersCommunicatie'). Het schotelt zijn klanten in een mum van tijd knappe, creatieve lay-outs voor. Voor hun teksten zochten ze een partner die even stevig doorwerkt.

casestudy_2takt

Pascal van DankersCommunicatie: "Ik kende Schrijf.be al van bij mijn vorige werkgever. Ikzelf had nog niet met hen samengewerkt, maar ik wist wel dat mijn ex-collega’s heel tevreden waren." Toen hij een klant had die zijn brochureteksten wou laten herschrijven, klopte Pascal dan ook meteen aan bij Schrijf.be.

Foutloos parcours

Pascal: "De samenwerking verliep uitstekend. Onze vragen werden snel en correct verwerkt. Het was een foutloos parcours – ik heb er alleen maar positieve herinneringen aan. Het resultaat was zoals ik had verwacht: perfect."

Partner gevonden

Dit project legde meteen ook de basis voor een langere samenwerking. Pascal: "Schijf.be haalt de deadlines, levert een uitstekende service en tekst, voert extra vragen snel en grondig uit, …

Hun elektronische nieuwsbrief met schrijftips kan ik trouwens ook bijzonder smaken. We willen in de toekomst zeker nog samen projecten doen. Voor ons is Schrijf.be de partner van wie je op voorhand weet dat het zeker goed komt."