Krijg nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Willem Geetsstraat 9, 2800 Mechelen
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

“In al die jaren misten zij nog niet één deadline”

In het hart van Klein-Brabant ligt het vredige Puurs. De 17.500 inwoners weten perfect wat er reilt en zeilt in hun gemeente. Dat komt omdat er maandelijks een infomagazine in hun brievenbus tuimelt. Geschreven door copywriter Stefanie, toevallig ook van Puurs. Nathalie De Burggrave, diensthoofd Communicatie, vertelt.

casestudy-puurs

Puur, zo heet het magazine voor de Puursenaar. Wat er zoal in staat? Interviews met inwoners, info over werkzaamheden, programma’s van evenementen, … "Het publiek is enorm gevarieerd. Het is daarom een moeilijke oefening om voldoende info te brengen en het toch verstaanbaar te houden. Stefanie slaagt daarin: ze schrijft klare taal. Kort en bondig, met een leuke insteek."

Copywriter van eigen bodem

Nathalie is al langer fan van Schrijf.be. "Tien jaar geleden schakelde ik het bureau in bij afvalstoffenmaatschappij OVAM. Toen ik bij Puurs aan de slag ging, was externe copywriting er nog niet ingeburgerd. Gelukkig was het schepencollege bereid om een aanbesteding te doen. En gelúkkig kwam Schrijf.be daar als beste uit: ze overtuigden met een sterke proeftekst en scherpe prijs."

"Ondertussen rekenen we al meer dan tien jaar op Schrijf.be, sinds drie jaar met Stefanie als schrijver. Zij woont in Puurs en dat is handig. Gaat er bijvoorbeeld een tekst over wegwerkzaamheden? Dan weet ze meteen hoe de verkeerssituatie in elkaar zit."

Waardevolle nieuwsbrief

"De tekstkwaliteit is top, net als de projectopvolging. Want er zijn duidelijke afspraken en strikte planningen. We zijn gerust, want in al die jaren miste Schrijf.be nog niet één deadline. Je ziet dat die mensen van hun vak houden. Denk maar aan de nieuwsbrief waarin ze gratis tips geven. Geloof me, ik sleep véél newsletters ongelezen naar de map ‘verwijderde items’. Maar die van Schrijf.be klik ik keer op keer open."

puurs banner