Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Prima tekstkwaliteit, vlekkeloze projectopvolging

In het landelijke Neerijse huist JDI. Des te rustiger het buiten oogt, des te bedrijviger is het binnen. Want een bende enthousiastelingen steekt er de koppen bij elkaar om ondernemers te helpen. Businessplan, salesstrategie, communicatie: de JDI’ers pakken elk aspect professioneel aan. Dus is er copy nodig en hebben de inhouse schrijvers geen tijd? Dan schakelen ze een bureau in dat ze door en door vertrouwen: Schrijf.be. 

casestudy-jdi

Bekende naam

De marketingspecialisten van JDI  checken wat reilt en zeilt in hun branche. Het is zó dat Jan Proesmans, Content Marketing Consultant, ingeschreven geraakte op de Schrijf.be-nieuwsbrief . "Daarna begon ik jullie nog meer te volgen: op de blog  en sociale media. Ik kende jullie dus van naam. En een collega van mij werkte in zijn vorige job al samen met Schrijf.be en was lovend. Dus lieten we jullie langskomen om een partnerschap te bespreken."

Kwaliteitsvolle voorstellen

De Schrijf.be-coördinator ging in Neerijse wat meer vertellen over de Schrijf.be-aanpak. "Dat was een toffe kennismaking, dus stuurden we snel een eerste opdracht – bij wijze van test. Ze slaagden met glans. Het voorstel was leuk en luchtig geschreven, met een kwinkslag. Ondertussen lieten we al heel wat teksten (her)schrijven, meestal voor onze klanten, maar af en toe ook voor onze eigen website."

Gesmeerde follow-up

"De tekstkwaliteit is top", vertelt Jan. "En daarbij stopt het niet. Want ook de projectopvolging verloopt vlot. Offertes volgen snel en transparant. De timing wordt gerespecteerd. En als we al eens correcties nodig hebben, komen die vrijwel meteen onze richting uit. Blij dat we altijd op deze externe partner kunnen rekenen!" 

placeholder