Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

“Altijd een geestige kwinkslag of spitsvondige woordspeling”

AGO Jobs & HR is uitzendspecialist. Ze zetten de juiste persoon op de juiste plaats. En kloppen voor de juiste communicatie aan bij Schrijf.be.

casestudy-ago

Mei 2017: Schrijf.be krijgt een telefoontje van AGO Jobs & HR . "Of we kunnen helpen met de bedrijfscommunicatie?" Natuurlijk! De Schrijf.be-coördinator zakt naar Kortrijk af voor een kennismaking in het hoofdkantoor. De vraag is duidelijk: "Wij willen ijzersterke teksten waarmee we ons onderscheiden van de concurrentie."

Voor interne en externe communicatie

De marketingtroepen van AGO Jobs & HR spelen zoveel mogelijk teksten door aan Schrijf.be. Debbra Verhaeghe, marketingmanager, is hier ondertussen kind aan … de telefoon en mailbox. "Het is handig dat jullie thuis zijn in alle teksttypes voor interne en externe communicatie. Van vacatures tot Facebook-advertenties, van uitnodigingen tot incentives, van blogs tot brochures."

Luchtig als het mag, zakelijk als het moet

Teksten om mee uit te pakken

"Jullie voorstellen hebben een leuke insteek. Er zit een geestige kwinkslag in of een spitsvondige woordspeling. Luchtig als het mag, zakelijk als het moet. Daarmee kunnen we uitpakken: ze stralen het imago van AGO Jobs & HR uit. Dat komt omdat we altijd werken met dezelfde copywriters. Zij kennen ons bedrijf en weten steeds beter wat en hoe we iets willen overbrengen."

"Ook nog een pluimpje voor de flexibiliteit, trouwens. Want regelmatig hebben we een dringende opdracht. Bij Schrijf.be staat dan altijd iemand klaar om ons snel te helpen."

AGO Jobs & HR over Schrijf.be