Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Fantastisch werk, en snél

Het Nederlandse energiebedrijf Benegas klopt bij Schrijf.be aan voor de vervlaamsing van zijn energietransitie-brochure (pdf). Verwat? Ver-vlaam-sing: Hollandsgetinte teksten aanpassen voor de Belgische markt. Oftewel: de spreekwoordelijke gaten uit de kaas halen.

benegas

Vlaamse kost

Nederlanders lusten andere koek dan Vlamingen. Die gaan pas likkebaarden als je hen echte Vlaamse kost serveert. Lees: ‘Spreek de taal van uw doelgroep en gij zult scoren.’ Het is dan ook een slimme zet van Benegas om zijn Nederlandse energietransitie-brochure voor België te vervlaamsen.

Vlaamse localisatie

Cindy Van Dijk, marketingcoördinator bij Benegas: “Voor onze Belgische vestiging leverde Els fantastisch werk. Ze adapteerde ons Nederlandse energietransitie-document voor Vlamingen. Daarna hertaalde Schrijf.be het ook nog naar het Frans.

Els' schrijfstijl is fijn en ze werkt ook nog eens supersnel.
Ook de Franse hertalingen ontving ik altijd eerder dan verwacht terug.”

Benegas

Benegas verkoopt propaangas, een duurzaam alternatief voor aardolie en aardgas. Ze leveren het in bulk, in gasflessen of met tankwagens – aan particulieren en bedrijven. Daarnaast verkopen ze nog lpg en drijfgas, en ondersteunen ze klanten bij hun energietransitie.

Propaangas is de ideale transitiebrandstof: het is hoogperformant en stoot amper schadelijke stoffen uit. Zo helpt Benegas zijn klanten om mee te bouwen aan een groenere toekomst.
 benegas banner