Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Door uw vacature durf ik te solliciteren

Toewijding en vakmanschap. Daarmee smeedt en herstelt Kevin verfijnde juwelen in zijn Kortrijkse atelier – samen met drie collega’s. En binnenkort verwelkomt Kevin nog een extra goudsmid. Daarvoor lanceerde hij onlangs een vacature, die hij liet opstellen door Schrijf.be.

atelierkdesmetz

Kevin Desmetz “Met veel interesse heb ik de vacature gelezen. De omschrijving is zo mooi geformuleerd dat ik de stap durf te wagen en graag solliciteer.”

Dit is een van de enthousiaste sollicitaties die in de mailbox van Atelier K. Desmetz viel. Én een stap in de goede richting. Want ondanks het brandende tekort aan sollicitanten op de Belgische arbeidsmarkt, dienen de geïnteresseerden zich toch aan.

Exact zoals ik het zou willen zeggen

“Wanneer ik een belangrijke tekst nodig heb, klop ik altijd aan bij Schrijf.be”, getuigt Kevin. “Want wie kwaliteit wil, schakelt een vakman of -vrouw in. Zo zorg ik voor oogstrelende juwelen. En Schrijf.be voor klinkende teksten.”

“De vacaturetekst zat meteen goed, een hole-in-one. Hij past perfect bij hoe ik de functie zelf zou omschrijven. De tekst is vlot, aantrekkelijk en grammaticaal volledig in orde.”

atelierkdesmetz-vacature.png

 

“Wat ik ook belangrijk vind? Je merkt niet dat een externe copywriter de tekst neerpende. Want daaraan kan ik me soms ergeren. Verschillende mensen spraken me over de vacature aan. En niemand die zei: ‘Dat schreef je niet zelf.’ Hét bewijs dat de tekst perfect bij mij en mijn bedrijf past.”

Je merkt niet dat een externe copywriter de tekst neerpende.

Extra tips en tricks

Hoe Kevin ooit bij Schrijf.be terechtkwam. “Via Unizo nam ik deel aan een workshop met Schrijfdokter Wim. Daar was ik erg benieuwd naar. Want ik lees en schrijf heel graag, en heb best een vlotte pen. Toch was ik op zoek naar extra tips en tricks. Door de pandemie vond de workshop uiteindelijk online plaats. En daarna stak er plots nog een boekje boordevol schrijftips in mijn brievenbus. Geweldig!”

Eenvoudig en to the point

Intussen deed Kevin al verschillende keren een beroep op Schrijf.be. “De werkwijze is fantastisch: eenvoudig en to the point. Zo ontvang ik altijd een duidelijke offerte op voorhand en heb ik een goede verstandhouding met coördinator Ilse en copywriter Raïsa."

De tekstvoorstellen zijn er altijd meteen boenk op

"Hoe de inbegrepen correctieronde verloopt? Geen idee. Want de tekstvoorstellen zijn er altijd meteen boenk op! (lacht)”