Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Allroundtekstatleten

“Kwaliteit, follow-up en flexibiliteit: de drie ingrediënten voor de succesvolle samenwerking tussen Canon en Schrijf.be.” Steve Haentjens, Marketing Communications Manager Canon België, over een geslaagd huwelijk tussen de eigentijdse elektronicagigant en het toonaangevende tekstbureau.

allroundtekstatleten-1

Geslaagd met onderscheiding

“Onze zoektocht naar een ervaren copywritingbureau bracht ons bij Schrijf.be. De Schrijf.be-coördinator en de Schrijf.be-tekstschrijver kwamen langs en vertelden honderduit over hoe Schrijf.be teksten schrijft die doen dóén.”

“Als groot bedrijf met vaak complexe procedures werken we graag samen met een goed georganiseerde speler als Schrijf.be.”

“Hun enthousiasme werkte aanstekelijk. We besloten om een customer case te laten uitwerken als eerste test. Schrijf.be slaagde met onderscheiding: de tekstkwaliteit, correcte follow-up en flexibiliteit trokken ons over de streep. Het Mechelse tekstbureau is voortaan onze vaste partner voor al onze customer cases en hertalingen.”

Snelle tussensprints

Als groot bedrijf met vaak complexe procedures werken we graag samen met een goed georganiseerde speler als Schrijf.be. We treffen er niet alleen professionele tekstatleten, we zijn ook fan van hun snelle tussensprints. Zo halen we samen probleemloos de finish.”