Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Select your language

Afspraken en timing altijd gerespecteerd

Een interne communicatiedienst met een externe copywriter? Dat is zo gek nog niet. Want tijdens drukke periodes komt extra mankracht bijzonder goed van pas. Hilde Brems, Diensthoofd communicatie bij GZA weet er alles van. Haar team is verantwoordelijk voor het medewerkersmagazine en vertrouwt de redactie van bepaalde artikels toe aan Schrijf.be.

afspraken-en-timing-altijd-gerespecteerd

Verhalen bij de vleet

Wat doet de ziekenhuisapotheek? Welke goede doelen steunt GZA? Wat verandert er op de dienst revalidatie? In een ziekenhuis liggen de verhalen voor het rapen. De communicatiedienst bundelt ze in Zorgzaam: het medewerkersmagazine van GZA. En onze Schrijf.be-copywriter springt bij waar nodig. Ze trekt naar een van de ziekenhuiscampussen of neemt een telefonisch interview af en verwerkt het in een vlot artikel.

De copywriter pikt opmerkingen op en doet er iets mee.

“Onze Schrijfbe'er straalt rust uit”, zegt Hilde. En dat zorgt ervoor dat de interviews vlot verlopen. “Daarnaast slaagt ze erin om de essentie te filteren uit de input die wordt gegeven tijdens zo’n interview.  Schrijf.be staat garant voor een professionele aanpak.”

Copywriter pakt feedback aan

“De copywriter pikt opmerkingen op en doet er iets mee”, zegt Hilde. “De eerste artikels bijvoorbeeld, vonden we – ondanks de goede structuur – soms iets te oppervlakkig. Toen we die feedback meegaven, merkten we meteen verandering. In de volgende tekst zat duidelijk veel meer diepgang.”

Betrouwbaar

Wie een intern magazine schrijft, hangt vast aan een strakke deadline. “Schrijf.be houdt zich altijd aan de afspraken en de timing”, zegt Hilde. “De algemene werkwijze en administratieve follow-up zijn zeker in orde. Als de budgetten het toelaten, blijven we dus graag met hen samenwerken.”

Is uw interne communicatiedienst overbelast? Reken op uw Schrijf.be-copywriter.

Over GZA

GasthuisZusters Antwerpen, kortweg GZA, vertegenwoordigt ruim 25 procent van het zorgaanbod in de regio Antwerpen. In zijn ziekenhuizen en woonzorgcentra zijn meer dan 4000 medewerkers aan de slag.