Krijg nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Willem Geetsstraat 9, 2800 Mechelen
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu
Sophie Bleys
Sophie Bleys
Stagiair-copywriter
Bouwjaar1995
ProvincieAntwerpen

Sophie Bleys

Een stagiaire copywriting bij Schrijf.be? Misschien rolt u al met de ogen. Want u wilt liever een ‘echte’ tekstschrijver, niet een die nog in de startblokken staat. Toch doet u uw voordeel met de pen van die aspirant. En wel hierom:  

Uw tabula rasa

Fantaseert u over een schrijver die even kritisch en objectief is als u? Blijf dan niet dagdromen, maar reken op mij: een nog écht onbeschreven blad. Onbevooroordeeld luister ik naar uw klanten. Zonder u naar de mond te praten. Want een onbevangen luisteraar legt vaak de hiaten of hick-ups bloot die u over het hoofd ziet. 

Uw woordsmid 

Waarom ik uw vertrouwen waard ben? Omdat ik al heel mijn studieleven op dezelfde nagel hamer. Die van taal en woord: via Latijn Talen, Taal en Letterkunde, en Bedrijfscommunicatie. En nu wenkt de reclamewereld, waar copywriting mijn hart heeft gestolen. Omdat ik dat van uw lezer wil stelen. 

Uw millennial 

Iemand labelen is not done. Maar noem me gerust een millennial. Schrikt die veeleisende doelgroep u af? Omdat die moeilijk bereikbaar en snel afgeleid lijkt? Sta me toe het tegendeel te bewijzen. Want ik weet waarop millennials hun duimen wél blijven plakken. Weg met taalserenades. Hier die snappy content. Hou zeker YouTube en Instagram in het oog. 

Uw vaccin tegen schrijfbacteriën 

In mijn zoektocht naar een copytein die mij vijf maanden aan boord wilde nemen, belandde ik bij de Schrijfdokter. Hij peutert met chirurgische precisie ziektekiemen en schrijfbacteriën uit een tekst. Want Schrijf.be zet platgeklopte woorden, egotripperij en werkloze werkwoorden in quarantaine. En geeft mij alleen intern de kans om daartegen te zondigen. Zo bekoort u uw klanten met smetvrije teksten, en kan ik groeien. Dubbele winst! 

Enkele persoonlijke weetjes

  • Ik werk graag op wollige sokken (zonder wollig te zijn).
  • Ik zit meestal in kleermakerszit (zonder enige yoga-ambities te hebben).
  • Ik ben vurig. Soms springen de vonken er vanaf. Andere keren smeul ik in stilte.

Favoriete Sophie Bleys