Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Willem Geetsstraat 9, 2800 Mechelen
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu
Lore Mertens
Lore Mertens
Coördinator
Bouwjaar1987
ProvincieAntwerpen

Grote Beer

Welterusten, Kleine Beer van Martin Waddell blijft een van mijn favoriete prentenboeken. Hierin vat Kleine Beer de slaap niet, omdat hij bang is voor het donker. En slooft Grote Beer zich uit om hem te helpen.

Bij Schrijf.be neem ik als coördinator de rol van Grote Beer op. Ik luister aandachtig naar onze Schrijfbe'ren, analyseer hun problemen, zoek naar oplossingen, ... Kortom, ik zorg ervoor dat zij zich voor u van hun beste kant laten zien.

Zij blij, u blij, ik blij!

Goesting

Na Taal- en Letterkunde was het een logische stap om voor het onderwijs te kiezen. Nu ja, logisch... Ik proefde er een jaar van, maar bleef op mijn honger zitten. En ruilde de klas in voor een bureau. Ja, daar zit en voel ik me goed! Klanten te woord staan, opdrachten opvolgen, overleg plegen, ideeën uitwerken, ...

Zowel intern als extern streef ik ernaar om perfect werk af te leveren. Zodat iedereen de dag tevreden afrondt. Het werk heeft gesmaakt, geeft een voldaan gevoel en doet verlangen naar meer.

Be-leef

Uur: naast cultuur en literatuur, hou ik ook van avontuur in de natuur. Die verrast me op verre reizen met haar schoonheid en grootsheid. En blaast me soms echt omver. Dan voel ik me als mens nietig. Gelukkig hoeft u als klant niet ver te gaan om datzelfde gevoel te ervaren. Ik zoek voor u de geschikte copywriter uit die ook u omverblaast.

Laat van u horen, ik ben Lore!  

Favoriete Lore Mertens

Benieuwd naar mijn prille begin bij Schrijf.be? Duik in mijn start-relaas