Krijg nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Willem Geetsstraat 9, 2800 Mechelen
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu
David Vanden Eynde
David Vanden Eynde
Copywriter
Bouwjaar1981
ProvincieVlaams-Brabant

It started with a potvis

In 1989 spoelde een potvis aan op het Noordzeestrand. Acht jaar was ik, en gefascineerd door dat immense beest. Voer voor mijn eerste opstelletje in het tweede leerjaar.

En de juf? Die zag dat het goed was. Meer nog: ze gaf de hele klas een aangepaste les over de potvis. Waar komt hij vandaan? Wat gebeurt er met zijn karkas? Mijn klasgenootjes glunderden - en ik nog net iets meer.

Doen doen

Mijn opstel heeft de leerkracht iets doen doen dat ze anders niet zou hebben gedaan. Het was de eerste keer dat ik de kracht van het geschreven woord aan den lijve ondervond.

Nu werk ik bij Schrijf.be aan 'teksten die doen doen.' Aan de slag gaan met uw boodschap en ze tot leven brengen: daarvoor gaan wij hier samen. Zou toeval dan echt niet bestaan?

Goesting

Na twaalf jaar ervaring in een internationale klantenomgeving zijn de codewoorden in mijn relatie met u: vertrouwen, trouw en inzicht.

Net zoals een potvis twee uur onder water kan blijven, dompel ik me onder in uw wereld. Om opnieuw boven water te komen met de juiste boodschap die uw klanten goesting doet krijgen in uw producten en diensten. Zodat ze op uw aanbod ingaan. Ja, zelfs uw boodschap spontaan uitdragen naar collega's of vrienden.

Ik sta klaar om in het diepe te duiken. U ook? Laat het me nu weten.

Favoriete David Vanden Eynde