Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Willem Geetsstraat 9, 2800 Mechelen
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu
Carmen Carnier
Carmen Carnier
Eindredacteur
Bouwjaar1986
ProvincieAntwerpen

Eind goed, al goed

Uw copywriters bij Schrijf.be? Stuk voor stuk toppers. Bij hen klopt u aan voor fantastische, sprankelende en adembenemende teksten. Die u en uw klanten weten te raken. En die de copywriters à point serveren. Met de nodige diepgang als het moet, speels en verrassend wanneer het kan, maar altijd sterk en trefzeker.

Stokpaardje

Wat ik hier dan als eindredacteur zit te doen, vraagt u zich af? Ik zorg voor de finishing touch, de kruiding van het geheel, zeg maar. Want uw teksten gaan pas de deur uit als de puntjes op de i geplaatst zijn.

Schrijf.be gaat nu eenmaal prat op kwaliteit. En laat dat nu ook mijn stokpaardje zijn. De speurtocht naar details die soms over het hoofd worden gezien. Maar die voor een eindredacteur – en voor uw lezer – een tekst maken. Of kraken.

Muggen

Hola, een muggenzifter aan boord? Bedankt, want dat is een compliment. De grootsheid zit ‘m nu eenmaal in de details. Een kleine spelfout haalt een grote tekst onderuit. Net zoals een minuscule mug uw hele nacht om zeep helpt.

Gelukkig vermijdt u communicatie-ongelukjes moeiteloos. Hoe? Neem contact op met ons, en u slaapt opnieuw op beide oren.

Favoriete Carmen Carnier

Levensmotto: Laat de zon in je hart (W. Sommers)

Boek: Things the grandchildren should know (Mark Oliver Everett), Extreem luid en ongelooflijk dichtbij (Jonathan Safran Foer), Een schitterend gebrek (Arthur Japin), Weduwe voor een jaar (John Irving), Ik haal je op, ik neem je mee (Niccolò Ammaniti), de prentenboeken van Jon Klassen

Muziek: Eels, Imagine Dragons, The Black KeysBart Peeters

Tv: Thuis, The Crown, The Bridge

Stad: Mechelen (#2800love)

Kleur: Groen

Geniet van: planten, katten, rommelmarkten, thee en gezelligheid