fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Love me tender

Meestal zijn onze klanten Nederlandstalig. Maar soms moeten we ons al stotterend door telefoongesprekken en français worstelen. Of herlezen we drie keer onze Engelse mail voor we hem met cold feet versturen. Vaak weten we eigenlijk wel hoe het moet, maar is het een kwestie van er weer 'een beetje in te komen'. En soms leren we écht nieuwe dingen.

Tedere offerte

Zo moest ik onlangs in het Engels schrijven dat ik een offerte zou maken voor een klant. Ik was al eens het woord quote in die betekenis tegengekomen. Maar het bleef me doen denken aan een citaat. Dus keek ik op Bable Fish voor een alternatief. Het resultaat? Tender. Huh? Juist ja. Verder opzoekwerk leerde me dat dit woord inderdaad zowel 'teder, zacht, mals' als 'offerte' betekent. Leuk, hoe een heel zakelijk woord plots véél warmer klinkt ...


Tevreden klanten aan het woord

Ik verwachtte het beste … en kreeg nog beter
Valse noot? Toch mooi lied!
Zó anders dan wat je elders leest!
De 'vloek der kennis' omzeild
Dynamische taalprofessionals
Teksten met aroma!
Meteen op dezelfde golflengte
In één woord? Kwaliteit!
Mijn klant keurde de tekst zonder wijzigingen goed
Tone of voice ons op het lijf geschreven
Snelheid, vriendelijkheid en opvolging
Niemand nog een excuus voor slechte teksten
Echt anders dan wij altijd deden
Onze nieuwe website straalt!
Doorzettingsvermogen en creatieve input
Geen discountfirma − gelukkig maar
Sprookjesachtige samenwerking
Schrijf.be is een meedenker
Ik blijf terugkomen voor de originaliteit
Engels, met andere woorden

Wat klanten zeggen

We zijn heel blij met de tone of voice, originaliteit, frisheid en dynamiek die jullie in de Vlaamse teksten hebben gebracht.

Marije van den Ende