fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Magere mensen op uw dak

Voor een nieuwe opdracht moest ik me recent verdiepen in de wondere wereld van ... daken. De dakpannen en -goten vlogen me om de oren. En dan stootte ik plots op een belangrijk onderdeel van een dakconstructie: een panlat.

Het dak van Dante

Natuurlijk ging mijn verbeelding er weer met me vandoor. Want 'panlat' gebruikte ik tot voor kort alleen maar voor heel magere mensen. Prompt zag ik het beeld van een reeks smalle, droevige wezens. Die - alsof ze in een van Dantes hellecirkels beland waren - tot het einde der tijden zware dakpannen moesten torsen. 's Nachts hoorde ik ze jammeren, wenen, kreunen en tandenknarsen op mijn zolder. Voor eeuwig gebukt onder het gewicht van hun zonden - en mijn dakbedekking.

Verbeelding versus vocabularium: 0-1

Maar nee hoor. Van Dale informeert me droogjes dat een panlat 'de lat op het dakbeschot of de dakregels gespijkerd om de pannen te dragen' is. Weer wat bijgeleerd!


Tevreden klanten aan het woord

Veel standbezoekers door uitnodigende tekst
SEO-experts en taaladepten in één
Ik blijf terugkomen voor de originaliteit
Vlot maar overtuigend, speels maar professioneel
De tekst past bij mij
Luchtige webteksten met roestvrijstalen trefwoorden
Mijn geheime wapen om te scoren in Google
Dynamische taalprofessionals
Hetzelfde, maar met zóveel minder woorden
Schrijf.be denkt met u mee
Zó anders dan wat je elders leest!
Wat als uw freelance-copywriter ermee kapt?
Gestructureerd als een ISO-bedrijf en flexibel op de koop toe!
Jullie kleden een barokke tekst uit, en maken er een vlot leesbare brief van.
Prima tekstkwaliteit, vlekkeloze projectopvolging
Het hart van onze website
Snel, accuraat, betaalbaar
Het tekstbureau waar je aanklopt voor topkwaliteit
Wegbereiders van de betere zin
Hun teksten zijn bondig en fris van toon

Wat klanten zeggen

Ik kijk er alvast naar uit om met deze tekstvoorstellen aan de slag te gaan, veel commerciëler dan de vorige en hopelijk merk ik dat ook aan de respons.

Tina Hanskens