Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Tour de Tekst: de wielrenner

De Tour de France palmt weer menig Vlaamse huiskamer in. U juicht en masse uw favoriete paar benen toe. Wist u dat er ook bij Schrijf.be voor elke etappe van uw tekst iemand de benen van onder zijn lijf koerst? Ga de komende weken met ons op pad en ontdek de diverse functies binnen de Schrijf.be-ploeg. Welkom bij Tour de Tekst!

Recht op de pedalen!

Soms aanklampen, dan weer sprinten, maar altijd het belang van de ploeg voorop: die etappe legt iedere Schrijfbe'er elke dag af op zijn parcours. Want hij gaat voor de ritwinst: teksten schrijven waarmee zijn sponsor schittert.

placeholder

Ik zet mij in het wiel van de klant, zodat ik weet waar hij naartoe rijdt.

Hoe begin je aan een schrijfopdracht?

“Eerst zet ik mij in het wiel van de klant, zodat ik perfect weet waar hij naartoe rijdt. Dan volgt de offerte. Klant akkoord? Dat is het startschot om er vandoor te gaan. Schrijven doe ik dan wel alleen, maar altijd gesteund door de coördinatoren. Als ploegleider en coach staan ze me bij met raad en daad. Net zoals de ploegdokter en de verzorger: streng maar rechtvaardig schaven de kwaliteitsbewaker en de eindredacteur mijn teksten bij tot die voldoen aan alle regels van de kunst.”

Wanneer is je ploegbaas tevreden?

“Met goed schrijven alleen haal je bij Schrijf.be de finish niet. Ik ben zelfstandig genoeg om voor mezelf te rijden en iedere klant op zijn wenken te bedienen. Toch verlies ik ook onze ploeg geen moment uit het oog. Valpartij van een collega-Schrijfbe'er? Ik klim op zijn fiets zodat de ritwinst nooit in het gedrang komt.”


Lees ook

Wat klanten zeggen

Ik vind de tekst voor de advertentie pittig en terzake. En je schrijft sneller dan je schaduw, Mieke!

Miguel Porres