Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Tour de Tekst: de ploegbaas

De Tour de France palmt weer menig Vlaamse huiskamer in. U juicht en masse uw favoriete paar benen toe. Wist u dat er ook bij Schrijf.be voor elke etappe van uw tekst iemand de benen van onder zijn lijf koerst? Ga de komende weken met ons op pad en ontdek de diverse functies binnen de Schrijf.be-ploeg. Welkom bij Tour de Tekst!

De ploegbaas zit aan het stuur

Geen ploeg zonder ploegbaas: bij Schrijf.be houden coördinatoren Lore en Michel de copywriters in het gareel. Zij verdelen de rollen, houden de timing in het oog, sturen bij waar nodig, … En doorkruisen de Vlaamse wegen voor klantbezoeken, samen met de schrijvers. Coördinatrice Lore legt uit waarom zij de olie in onze ketting is.

placeholder

Ik help de klant aan de geknipte copywriter, en de copywriter aan het geknipte project.

Wat doe jij als coördinatrice?

“Ik verdeel de opdrachten onder de copywriters – op basis van hun sterktes, planning, achtergrond, … Sommigen verkiezen tijdritten, anderen verzetten graag bergen. Ik help de klant aan de geknipte copywriter en de copywriter aan het geknipte project.

Valt er iemand geblesseerd uit? Dan zorg ik dat we toch de meet halen met een vervanger. En trapt het peloton op zijn adem? Dan spreek ik ons team moed in of haal ik gewicht van sommige schouders. Daarnaast laat ik de administratieve flow gesmeerd lopen – van offerte over factuur tot nazorg.”

Wat vind je moeilijk?

“Als coördinator ben ik van nature hulpvaardig. Toch kunnen we helaas niet élke rit winnen. Soms zijn alle copywriters volgeboekt en is de timing gewoon te nipt. Omdat we niets minder dan topritten willen rijden, moet ik de klant dan teleurstellen. Héél soms, dus – maar altijd héél erg tegen mijn zin!”

 

 


Lees ook

Wat klanten zeggen

Wim, ik vind het een prima tekst en denk zelf dat ik hem van plezier twee keer gelezen heb!

Frederik Wittock
J&J