fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

The Last Post

Gisteren postte ik dit allerlaatste Schrijf.be-blogje ... Want vandaag ben ik ribbedebie bij Schrijf.be. En ga ik aan de slag bij een stripuitgever. De job uit de duizend voor de stripofiel die ik ben. Dus heel eerlijk: ik twijfelde niet lang, toen ik het aanbod kreeg. En toch kreeg ik het nog knap lastig. Omdat ook bij Schrijf.be het plaatje klopte. Het poetsen ervan is dus niet gemakkelijk.

red20balloon

Afscheid van de posse

Een schrijfgrage posse: zo omschreef ik de schrijfberen een jaar geleden in mijn profieltekstje. Vandaag wissel ik het geweer van schouder. En neem ik afscheid van mijn wildwesthelden. Van Wim: inspirerend als schrijfsheriff, trefzeker als schrijver én blikjeswerper. Ugh! Van deputy Ilse en de plagerige twinkle in haar ogen. Van de flamboyante Elke en de ravissante Ann: mijn favoriete dames van vertier. En natuurlijk ook van maatje Marcel en alle andere outlaws.

Einde

Afscheid met een knipoog à la Wiske? Of met een wafelenbak bij madam Pheip?
Deze lonesome cowboy houdt het op jiehaa!


Tevreden klanten aan het woord

Goed meegedacht, goed neergeschreven
Mijn hoge verwachtingen worden keer op keer ingelost
Schrijf.be schreef de eerste pagina van ons nieuwe verhaal
Een tekst die uitnodigt tot actie: net wat ik verwachtte!
Een constant, hoog niveau
Echt anders dan wij altijd deden
Eerdere samenwerking opende deuren
Onvoorstelbaar knap werk
Al onze troeven op één blad
Scherp, snel, en sympathieker dan Statler en Waldorf
Mijn copywriter laat me scoren in Google én bij mijn klanten
Authentiek voer voor moderne lezers
Hun werkwijze is absoluut top
Dynamische taalprofessionals
Schrijf.be respecteert onze inhoudelijke boodschap
Schrijf.be? Dat is super service!
Jaarverslag in aantrekkelijk jasje
Snel, accuraat, betaalbaar
Wegbereiders van de betere zin
Uitpakken met knappe foldertekst

Wat klanten zeggen

Wow, jij kan echt tof schrijven!

Nathan Willekens