fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Ogen en oren

Neologismen zijn leuk én nuttig. Zij verlevendigen onze taal, verfrissen de teksten en zorgen voor nieuwe drukken van woordenboeken. Alleen ... hoever mag je hierin gaan? Dit weekend krabde ik me achter de oren bij dit verontrustende bericht in De Morgen: "De geruchten over faillissementen van GM, Ford of Chrysler worden met argusoren gevolgd."

Het oor wil ook wat?

In de Griekse mythologie is Argus een reus. Omdat hij honderd ogen op zijn lichaam heeft, ziet hij echt alles. Volg je iets met argusogen, dan houd je de boel nauwlettend in de gaten. Over de oren van de reus, wordt in het hele verhaal niet gerept. Mag je hem dan argusoren aannaaien, louter op basis van geruchten? Of kijk ik nu te veel met argusogen naar die oren? Ik ben een en al oor!


Tevreden klanten aan het woord

Taalvirtuoos komt aan zijn trekken
Superlatieven schieten tekort
Dit is nu eens leuk samenwerken!
Teksten op maat
Timing altijd stipt gerespecteerd
Om van te smullen
Mijn copywriter laat me scoren in Google én bij mijn klanten
Kill our darlings, please
Schrijf.be bracht vaart in de Batavus-website
Valse noot? Toch mooi lied!
Mijn technische wereld helder uitgelegd
Schrijf.be denkt met u mee
Meer dan schrijven
Dit copywritingbureau pakt uit met mijn verhaal
Open en duidelijk
Gelukkig met deze contentpartner
De communicatie blééf gewoon lopen
Zij geven onze klanten perfecte webteksten!
Hun reputatie snelt hen vooruit
Ik de cijfers, zij de letters

Wat klanten zeggen

Ik ben nog aan het lezen, maar kan nu al zeggen dat ik enorm tevreden ben. U verstaat uw vak!

Pieter Smit