fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Dames en heren

"Het zou heel fijn zijn de heer Van Rompuy hier bij ons te hebben als gastspreker." Dat mailt een vriendelijke lector van een hogeschool me. Wim, onze zaakvoerder, zou er een gastcollege over copywriting mogen geven. Leuk nieuws! Maar mijn oog blijft hangen bij de 'de heer'. En ik vraag me af wat er zou gestaan hebben als onze Wim ... laten we zeggen ... ons Wilma was. Is er een vrouwelijk equivalent voor het beleefde 'de heer'?

Weledele doorluchtige dame

Ik vermoed dat er dan gewoon 'mevrouw Van Rompuy' had gestaan. Maar dat is niet eerlijk, want de tegenhanger daarvan is gewoon 'meneer Van Rompuy'. Is er dan niets verheveners voor vrouwen? Ik zie het al voor me: "Wij verwachten de vrouw Van de Plas aan het onthaal." Of misschien: "De dame Van de Plas wordt vriendelijk verzocht nog even te wachten."

Maar na even nadenken heb ik mijn favoriet gevonden. Vanaf nu mag u mij aanspreken met 'de deerne Van de Plas'.


Tevreden klanten aan het woord

Pietje-precies heeft een nieuwe naam!
Geslaagd Nederlands-Vlaams huwelijk!
Luminus gaat voor teksten die bruisen van de energie
Onze nieuwe website straalt!
Boodschap gesnapt én goed verwoord
Nieuwe generatie klanten vraagt om nieuwe generatie copywriters
Valse noot? Toch mooi lied!
Opvangnet geeft gemoedsrust
Een constant, hoog niveau
Sterke content, stipt op tijd geleverd
Samenwerking als een geoliede machine
Wegbereiders van de betere zin
Our main selling points stood out perfectly
Naadloze samenwerking en een tekst die wérkt
De betrouwbare partner die we zochten
Hartelijk en duidelijk, boeiend en concreet
Drie paar handen leveren vakwerk
De tekst past bij mij
Meteen op dezelfde golflengte
Snelheid, vriendelijkheid en opvolging

Wat klanten zeggen

De teksten zijn fantastisch goed herschreven. Heel vlot, visueel gemakkelijk vertaalbaar en tijdig aangeleverd. Bedankt voor de goede samenwerking!

Roel Van Caenegem
ISB