Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

SEO-copywriting spiekbrief

SEO copywritingU laten scoren in Google? Heel wat bedrijven vragen er grof geld voor. Vaak omdat ze er inderdaad maanden mee zoet zijn. Maar soms omdat ze u als SEO-leek onder tafel praten. 

Daarom wapent Schrijf.be u met professionele SEO-copywriters én uw ultieme SEO-spiekbrief: Route SEODownload de pdf.

SEO-techniek en SEO-teksten: uw garanties voor succesvol online schrijven

Met Route SEO ziet u door de bomen het bos weer.

Want eigenlijk is het eenvoudig. Scoren in Google doet u alleen door een samenspel tussen SEO-technici, SEO-linkbuilders, SEO-copywriters en SEO-contentmanagers. 

En voor die twee laatste diensten was Schrijf.be in 1999 de pionier van de Lage Landen. SEO-copywriting zit zo in ons bedrijfs-DNA.

Alles op één blad

Wordt u een SEO-specialist door Route SEO uit het hoofd te leren? Nee. Want uw ultieme SEO-spiekbrief blijft een ... spiekbrief. 

tweehonderd algoritmes voortdurend. Maar wees gerust: die op uw SEO cheat sheet blijven bij elke update overeind. Ze worden alleen iets meer of minder belangrijk.

Content rules

Opgelet: vergallopeer u niet in het SEO-verhaal. Want hoe u het ook draait: waardevolle inhoud blijft het ultieme afrodisiacum. Voor Google. En voor zijn (be)zoekers die doorklikken naar uw webpagina. Als u hen daar niet overtuigt, zijn al uw SEO-inspanningen waardeloos.

Geen toegevoegde waarde of positionering? Geen ultieme voordelen of USP? Geen gebruiksvriendelijkheid of call to action? Dan is SEO weggegooid geld.

Graag uw aanvullingen!

Maanden debatteerden we bij Schrijf.be over SEO-copywriting: wat moest in de pdf moest en wat mocht overboord? En we waren het níét altijd eens.

Dus u vast ook niet.

Hebt u reacties? Aanvullingen? Correcties? Laat dan meteen van u horen door te reageren. 

Reageer