Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Vraag: hoe maak je als Schrijfbe’er van je pen een wapen voor het goede doel?  Antwoord: via CoolDoel. Iedere Schrijfbe’er krijgt de kans om zijn schrijftalent belangeloos in te zetten voor een goed doel naar keuze. Schrijfbe’er David ging aan de slag voor vzw Rozemarijn, een vzw die zich inzet voor volwassenen met een beperking.

Volwassenen met een beperking

Cooldoel Een tijdje terug kwam mijn oudste dochter overenthousiast thuis van een bezoekje aan vzw Rozemarijn. Samen met haar collega-vormelingen nam ze deel aan een quiz bij Rozemarijn in Haacht bij Leuven. Geen betere manier voor een doorsnee twaalfjarige om op een aangename manier mensen met een beperking te leren kennen.

Want daarrond draait het allemaal bij Rozemarijn: volwassenen met een beperking opvangen en hen zinvolle activiteiten aanbieden. Daarvoor heeft Rozemarijn een dagcentrum en een gastenverblijf. In het dagcentrum bieden de medewerkers volwassenen met een beperking zinvolle dagactiviteiten aan. Het gastenverblijf herbergt 6 à 10 volwassen met een beperking per leefgroep. Rozemarijn beschikt over twee woonlocaties in Haacht en Keerbergen.

Wat is er mooier dan je schrijfpassie belangeloos inzetten voor een goed doel? Een CoolDoel dan nog.

Professionele folder- en brochuretekst

Directeur Koen Dries hoefde geen twee keer na te denken over ons aanbod: een bedrag van 333 euro als gift en vier uur gratis copywriting. Die leverde Rozemarijn een professionele onthaalfolder en infobrochure op. En mij een goed gevoel. Want wat is er mooier dan je schrijfpassie belangeloos in te zetten voor een goed doel? Een CoolDoel dan nog wel. Rozemarijn zal de folder en de brochure gebruiken om nieuwe cliënten en hun familie vertrouwd te maken met de werking. Zo weten ze van bij het begin wat ze mogen verwachten.

Draag uw steentje bij

Dat de noden groot zijn, bewijzen de wachtlijsten in de zorgsector. Ook bij Rozemarijn is de vraag groter dan het aanbod. Wilt u er net als Schrijf.be voor zorgen dat Rozemarijn haar goede werk kan verderzetten? Dan is uw hart onder de riem meer dan welkom!

Meer weten over vzw Rozemarijn? Ontdek er alles over.

Reageer