fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Wij, ik of u (2)

Verkoopsteksten schrijft u niet voor uzelf, maar voor uw lezer. Lees de tekst hieronder en duid aan hoeveel keer u 'we/wij/ons/onze' tegenkomt en hoeveel keer 'u/uw'. Het resultaat zal u verbazen. 

placeholder

Opdracht

Een Nederlands uitzendbureau mailde Schrijf.be een brochure ter beoordeling, omdat hij 'niet lekker liep' (namen en coördinaten werden anoniem gemaakt).

Tel het aantal keer dat wij/we/ons/onze voorkomt vs.u/uw:(namen en coördinaten werden anoniem gemaakt).

 

De score >

Wie zijn wij, wat doen wij?
Uitzendbureau begeleidt u bij het vinden van geschikt personeel voor uw organisatie. Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van administratief, commercieel en overig ondersteunend personeel vanaf MBO-niveau in de Regio. Wij beschikken over een groot bestand gemotiveerde en gekwalificeerde kandidaten. Ruim 70% van onze uitzendkrachten vindt via Uitzendbureau een vaste baan.

Uitzendbureau is in 1999 opgericht in Stad en sinds 2002 zijn wij ook actief vanuit onze vestiging in Stad. Ons team van professionals heeft een bewezen trackrecord in arbeidsbemiddeling of andere commerciële dienstverlening. Wij onderscheiden ons door te zoeken naar kandidaten die de grootste toegevoegde waarde bieden. Hiertoe streven wij naar een open en heldere communicatie met onze klanten. Betrokkenheid, resultaatgerichtheid gecombineerd met een persoonlijke aanpak zijn dé kenmerken van onze werkwijze. Door klein te blijven proberen wij deze kwaliteiten te waarborgen.

Hoe gaan wij te werk?
Optimale knowhow van uw organisatie is van groot belang. Wij houden daarbij vooral rekening met de specifieke dynamiek en cultuur van uw organisatie en de markt waarbinnen u opereert. Wij starten met een uitgebreid intake-gesprek om ons een goed beeld te vormen van uw organisatie. Daarna richten wij ons op de vacature.
Met behulp van een uitgebreide functieomschrijving en profiel van de gewenste kandidaat gaan wij op zoek. Wervingsmethoden die wij hierbij inzetten zijn het raadplegen van ons kandidatenbestand, het plaatsen van (raam)advertenties en in sommige gevallen directe benadering van potentiële kandidaten. Op basis van hun trackrecord, een uitgebreid intake-gesprek en referentie onderzoek selecteren wij onze kandidaten.

De score >


Tevreden klanten aan het woord

De juiste stem voor elke doelgroep
Er kon niets beter aan de samenwerking
Professioneel, betrouwbaar en efficiënt
Dit is nu eens leuk samenwerken!
Essentie gevat in verfrissende stijl
Expert in vervlaamsen
Een baken van kwaliteit
Schrijf.be bespaart mij hoofdbrekens
Nieuwe generatie klanten vraagt om nieuwe generatie copywriters
Mijn e-mailing is onweerstaanbaar
Snelheid én kwaliteit als troeven
Boodschap gesnapt én goed verwoord
Onze uitnodiging was een groot succes
De journalisten happen toe!
Interalu smart ceilings
Tone of voice zat meteen goed
Technische inhoud helder verwoord
De tekst past bij mij
Heel tevreden van hands-on-mentaliteit
Professioneel, prettig, dynamisch

Wat klanten zeggen

Het SEO-advies was heel goed en doordacht, met voldoende toelichting en argumentatie. En ook de uitvoering gebeurde heel natuurlijk in de teksten.

Evelyne Blancke