fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Ultiem voordeel van het ultieme voordeel

Mijn job brengt me overal. Van op mijn bureaustoel. Schrijf ik voor een klant in de IT-sector? Dan val ik als een Alice in Wonderland in mijn scherm, en land ik pardoes op de website van een network monitoring tool.

Een verschrikkelijke plek? Niet als een collega-copywriter me voorging. Ik bracht één alinea voor u mee als souvenir. Ze begint beschrijvend. Maar graaft dan lekker door van voordeel naar ultiem voordeel naar ultiemer voordeel:

Ultiem voordeel PRTG

Voordeel-stapelen

Ziet u wat er gebeurt? De software laat uw netwerk op termijn vlekkeloos draaien. Zo hoeft u geen brandjes meer te blussen ("the pager never rings again"). Nog beter? U kunt dankzij het programma ook aantonen hoe goed u uw job doet ("print reports showing how good a job you are doing").

De denkbeeldige IT'er in mij is geïnteresseerd. Maar nog niet overtuigd. Tot de grote finale. Want de rapporten helpen me blijkbaar om opslag te krijgen van mijn baas! Waar kan ik tekenen?

Tussen haakjes

Extra geniaal aan de alinea-opbouw? Dat die laatste opmerking tussen haakjes staat. Zo creëer je helemaal het gevoel van samenzweerderige een-op-eencommunicatie: "(Tell your boss that your 100% uptime last quarter deserves a raise. We'll even print you the report to do it with.)"

Wat is het aller-ultiemste voordeel dat ú uw klanten zou toefluisteren? (Psst, zinnetje gevonden? Dan hebt u er meteen een onbetaalbaar verkoopinstrument bij.)


Tevreden klanten aan het woord

Snel en efficiënt. Ook voor starters!
Precies wat we in gedachten hadden
Dwars door de Belgisch-Nederlandse taalbarrière
Vertalen en herschrijven: dát zochten we
Schrijf.be? Dat is super service!
Schrijf.be verzekert me van sterke teksten
Jaarverslag in aantrekkelijk jasje
Met glans geslaagd voor ‘les parisiens’
Mijn technische tekst slaat spijkers met koppen
Hartelijk en duidelijk, boeiend en concreet
De inbegrepen correctieronde vind ik een hele geruststelling
Exact wat ik zocht
Geen blindelingse eindredactie
Overtuigende mailing tegen scherpe prijs
Hun tekst geeft meteen weer waarvoor wij staan
Doorzettingsvermogen en creatieve input
Door dat Vlaamse tintje zijn we geloofwaardiger
Drukkersjargon professioneel vervlaamst
Een constant, hoog niveau
SEO-webteksten die Google én bezoekers verleiden

Wat klanten zeggen

Prima. Volledig akkoord. Goed geschreven, dank u!

Frank Goes Jr.