fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Eenvoud siert

Eenvoud siert. Mijn oma wist dat al. En zij had helemaal geen kaas gegeten van marketing of communicatie. Toch is dit de essentie van ons prachtige beroep: het eenvoudig houden. Dat bedacht ik vanmorgen op weg naar het werk - terwijl ik mijn hersenen pijnigde over mijn opdracht: het bedenken van een nieuwe naam voor een HR-bedrijf.

Waarom ik niet?

En laat ik nou meteen daarna de perfecte illustratie van die eenvoud voorbijrijden. Op de Battelsesteenweg in Mechelen is namelijk Dienstenthuis gevestigd. Ik zie de naam van het bedrijf en ... ben stikjaloers. 

De perfecte naam

Want een naam die zo mooi de lading dekt, zo helder zegt wat het bedrijf doet en waar het voor staat, een naam die bovendien zoveel warmte en positiviteit uitstraalt ... je moet er maar opkomen. Supercreatieve-bedenksels-met-dubbele-bodem halen het nooit tegen dit soort parels.

Perfecte baseline

Dienstenthuis dus. Mooi in zijn prachtige eenvoud. En om mijn professionele nijd helemaal overuren te laten kloppen, bedachten ze er een even prachtige baseline bij: thuishulp en strijkservice met dienstencheques. Zucht! Read it and weep.

Liever schrijven

Ik buig nederig het hoofd. Tot ik bedenk dat ik mag werken voor een bedrijf met een even briljante naam: Schrijf.be. Gelukkig maar. Want liever dan te poetsen, schrijf ik toch teksten die doen doen.


Tevreden klanten aan het woord

Tekst even belangrijk als vorm
Jaarverslag in aantrekkelijk jasje
Schrijf.be respecteert onze inhoudelijke boodschap
Hoe jullie met taal spelen, daarvoor doe ik mijn hoedje af!
Uitstekende partner voor elke taalklus
Professionaliteit waaraan je een punt kunt zuigen
Meteen een goed gevoel bij de teksten
Net wat een start-up nodig heeft
Verkiezingswebsite doen opvallen? Schrijf.be bellen!
Er waait een nieuwe wind door onze magazines
Ze wisten meteen wat ik wilde
Copywriting dúúr? Absoluut niet!
Professioneel, prettig, dynamisch
Luchtige webteksten met roestvrijstalen trefwoorden
Smaakt naar meer – veel meer
Mijn technische wereld helder uitgelegd
Engels, met andere woorden
Partner bij uitstek
Scherp, snel, en sympathieker dan Statler en Waldorf
Niemand nog een excuus voor slechte teksten

Wat klanten zeggen

Jullie beperkten zich niet tot het (betere) schrijfwerk, maar hielpen ook het concept mee bedenken. Dat alles in een bijzonder korte tijdspanne. Als je 't mij vraagt: pure klasse!

Kris Marissens
ByteMe Design