fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Kom gewoon uit de kast

Wat doet een mens in een ochtendfile? Juist ja. Karretjes kijken. En vanmorgen viel mijn oog op een bestelwagen - met het logo en het website-adres van zijn bedrijf. Mijn dag kon niet meer stuk. De kastenkenners ... wat een pareltje van een naam! In het Frans vind ik hem nog mooier: Les as du placard.

Helemaal 'af'

Deze naam behoeft geen onderschrift. Hij staat op zich. Want wat de onderneming doet en hoe ze het doet, zit meteen erin. Maar de kastenkenners houden niet van half werk, dat voel je. Dus versterkten ze het statement in hun naam met een baseline die hout snijdt: Wij zorgen voor ruimte.

Gecondenseerde identiteit

Kijk, op zulke momenten wil ik uit mijn auto stappen en de chauffeur van de bestelwagen zoenen. Want dit duo van naam en baseline is van een prachtige eenvoud en doeltreffendheid. In drie, vier woorden ontplooit zich een universum van expertise, inzicht, betrokkenheid en betrouwbaarheid - waarop ik meteen inteken.

Vraag het uw tekstenkenner

Weet u, in mijn alsmaar kleinere appartement vecht ik elk dag tegen het oprukkende leger van spullen en speelgoed. Nu blijkt er ergens een kenner te bestaan die met efficiënte kasten ruimte voor me schept. Logisch toch dat ik de ontroering nabij ben? Toch heb ik chauffeur niet gekust. Hij heeft er waarschijnlijk niets mee te maken. Ik richt mij liever tot l'As du texte. Doet u dat ook? Zoekt u een bedrijfsnaam? Bel Ilse dan. Alsjeblief? Snel? Dan mogen ook wij zulke pareltjes bedenken. Dank u!


Tevreden klanten aan het woord

Snel en professioneel: wat wil je nog meer?
Valse noot? Toch mooi lied!
Hun tekst geeft meteen weer waarvoor wij staan
Ik verwachtte het beste … en kreeg nog beter
Onze mailing zit er boenk op!
Volbloed taalkunstenaars
Heel tevreden van hands-on-mentaliteit
Hun teksten zijn bondig en fris van toon
Ik de cijfers, zij de letters
Niemand nog een excuus voor slechte teksten
Hun werkwijze is absoluut top
Echt anders dan wij altijd deden
Mijn technische tekst slaat spijkers met koppen
Je weet op voorhand dat het goed komt
Precies wat we in gedachten hadden
Schrijf.be denkt met u mee
Samenwerking als een geoliede machine
Zó anders dan wat je elders leest!
Al vijf nieuwe grote klanten - en de teller stopt niet!
Er waait een nieuwe wind door onze magazines

Wat klanten zeggen

Ik vind het echt heel tof wat je met de artikels hebt gedaan. Ook onze personeelsverantwoordelijke was enthousiast over de herwerking.

Fanny Matthijs