fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Ken uw lezer

Een tekst schrijven die uw lezer tot actie doet overgaan? Dan moet u donders goed weten wat hem beweegt en raakt. Maar vooral ... wat zijn frustraties en problemen zijn. Vertelt u concreet hoe u die voor hem oplost? Dan werpt uw communicatie gegarandeerd vruchten af.

De uitbaters van deze taverne hebben dat goed begrepen. Ze weten precies wat hun klanten bezighoudt. Ik vermoed dat ze de verzuchtingen van de winkelende dames al meer dan eens mochten aanhoren. Hun tekst raakt bij mij alvast de gevoelige snaar. Dus ga ik straks najaarshoppen? Dan parkeer ik mijn partner zeker in hun crèche.


Tevreden klanten aan het woord

De perfecte omschrijving
Het resultaat overtrof mijn verwachtingen
Voorkeurspartner voor mij én voor mijn klanten
Verkoopbrief was schot in de roos
Schrijvers en blijvers
Schrijf.be schreef de eerste pagina van ons nieuwe verhaal
Ik lig nergens meer wakker van
De teksten zijn er boenk op
Op héél korte tijd en toch geen haastwerk
Helse job, uitgevoerd met ijzeren discipline
Meer dan schrijven
Smaakt naar meer – veel meer
Echte woordkunstenaars
Dé bestemming voor uw toeristische communicatie!
Drukkersjargon professioneel vervlaamst
Teksten met een twist
Uitstekend! En die score geef ik zelden
Pietje-precies heeft een nieuwe naam!
Gelukkig met deze contentpartner
Onze baseline ligt lekker

Wat klanten zeggen

De column is weer fantastisch. Dank je wel.

John Paap