Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Nieuwe opdracht

nieuwe opdracht Dinsdagavond, 15 april, 23.00 uur. Morgen begin ik aan m'n eerste werkdag bij Schrijf.be. Nog even mijn mails lezen voor het slapengaan.

Tudum. Tudum. ... Mijn mailbox slaakt acht kreetjes. Acht mails? Van Schrijf.be? Ik kijk naar de subjects. “Nieuwe opdracht", "Nieuwe opdracht", schreeuwen ze me telkens toe. Aaargh! Snel! Schoenen aan en in pyjama naar kantoor!

Nieuwe omgeving

Dat deed ik gelukkig toch maar niet, al was rustig slapen die nacht er niet echt meer bij. Maar ... mijn eerste werkdag viel reuze mee! Natuurlijk moet ik stevig werken. Maar ik heb wél fijne collega's, leuke opdrachten, ... the full package.

Aan een groot houten bureau zit ik te schrijven. Onder de waakzame blik van vier strenge schrijfmachines aan de muur net boven mij. Hoort u plots niets meer van mij? Dan heb ik ze vast op m'n hoofd gekregen. Maar als alles goed gaat, wil ik hier nog láng blijven schrijven. Híer met die nieuwe opdrachten!


Lees ook

Wat klanten zeggen

Wederom mijn complimenten voor de nieuwsbrief. Wat jullie doen, ziet er telkens zo heerlijk perfect uit. Als oud-copywriter is het een genot te constateren dat goede dingen nog kunnen.

Paulus Hammink