Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Michel doet het op z'n Supermans

Vraagt u zich soms af hoe Schrijfbe'ren door hun dag spartelen? Waardoor ze op wolkjes lijken te schrijven en wat hen de kast opjaagt? Dit najaar onthullen we onze diepste kantoorgeheimen! De komende weken kijkt u telkens over de schouders van een Schrijfbe'er mee. Vandaag bijt onze coördineerbeer de spits af. 

Thuis is Michel papa, 'pluk-de-dag’er' en multi-instrumentalist. Op kantoor ook. Zijn oren, hoewel van normale afmetingen, vangen alles op wat klanten en collega’s van het hart moet. Opdat hij razendsnel te hulp schiet. Zoals Superman, maar dan in eigen plunje. Michels heldenpersonage is dat van de vlotte, glimlachende, doorgewinterde salesman. Alias … BOOM! ZAP! POW! … de Schrijf.be-coördinator.    

placeholder


Wat houdt Michel zo opgewekt en optimistisch? De kleine dingen: een kopje zwart goud in de ochtend, een comfortabel bureau, eighties-hits, het Fichtl’s Lied als tussendoortje, een babbeltje, een duckface op de foto, … En de humor? SuperMichel is er gewoon mee geland op de aarde.


Vergis je niet: het werk is geen joke voor Michel. Hij is gebrand op kwaliteit afleveren. Aan grote en kleine klanten. Hij onthaalt elk succes op een luide 'yes!' en werkt dan verder. Verbeten. Charmant. Op z’n Supermans.


Lees ook

Wat klanten zeggen

Opdracht (goed) volbracht. Ik ben heel tevreden over de stijl en de aanpak van het artikel.

Tom Kimpe