Krijg nieuwsbrief

Please enable the javascript to submit this form

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Willem Geetsstraat 9, 2800 Mechelen
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

De tip-3 van 2017: Stefanie

Het einde van 2017 nadert. Weer 365 dagen om op terug te blikken. Met weemoed. Maar evengoed met trots! Want ook in 2017 persten wij bij Schrijf.be een massa leuke blogs, interviews, tips, ... uit onze pen. Zonde om die zomaar op zolder te laten verkommeren. Daarom zet iedere Schrijfbe'er zijn drie favorieten van 2017 voor u op een rijtje. Als toemaatje krijgt u er telkens zijn of haar lievelingslinkje bij.

 

Stefanie leestips

De favorieten van ... Stefanie

1. Joke van Leeuwen: "Taaladviseur van mijn leerkrachten"

Joke van Leeuwen kwam ik vroeger tegen in schoolboeken en op posters. In september 2017 had ik haar aan de lijn. Voor een boeiend gesprek over hoe ze als Nederlandse aardt in Vlaanderen. Hoogtepunt van het interview? Het moment waarop ze een van haar gedichten aan me voorleest, zoals alleen Joke dat kan.

2. Worstelt u met writer's block? Tips van de meester!

'Dat wij als copywriter geen angst voor het witte blad hebben'. Dat denken mensen vaak. Ik moet ze teleurstellen, of eerder: geruststellen. Ook ónze pen blokkeert weleens. Marlies beschrijft dat scenario ontzettend mooi en herkenbaar. En dankzij haar tips zie je vroeg of laat weer het licht.

3. Copy voor toerisme? Kolfje naar onze hand

Ik schrijf graag. Heel graag. Over van alles en nog wat. Maar het allerliefste? Over toerisme. Dus euforie toen Toerisme Kempen ons inschakelde voor hun gids. Met plezier aan geschreven, trots op het resultaat.

Lievelinkje

Vacature: 'Head of Godverdomme Alles'

Of hoe een saai teksttype als een vacature viraal kan gaan. Als je het maar origineel aanpakt. Reclamebureau De Vloer breekt hier een lans voor gedurfde copywriting. Hoedje af en diepe buiging.

Reageer