fbpx

Maandelijkse tip?

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Met deze kerstcadeaus pakt u uit bij copywriters

Kerst. Feest! Sneeuwvlokken dwarrelen naar beneden. Lichtjes fonkelen in de kerstboom. En in de ogen van wie de cadeautjes bewondert. Ziet u het droomscenario al voor u? Alleen moet de nachtmerrie nog komen: op shoppingtocht.

Wat moet ik nu weer geven?

En wat ga ik nu weer krijgen? Twee vragen die u zo grijs maken als de massa en het weer in de kerstshopping-straten. Gelukkig brengt Schrijf.be verlichting – halleluja!

Toch als er een letterlover of taalfanaat, zoals een van onze copywriters, op uw rode kerstlijst pronkt. Haal uw merry mosterd uit onze inspiratiepot en prikkel alle woord- en zintuigen van uw secret santa victim.

Dit zijn kerstcadeaus waar copywriters geen woorden voor hebben:

Een gepersonaliseerd notitieboekje

kerstcadeau

Schriftjes: schrijvers krijgen er nooit genoeg (van). Wat zo leuk is aan die van Housemartin? U kunt ze personaliseren van a tot z, letterlijk dan: u kiest gewoon de cover met de letter waarin u zin hebt. Een woordevol cadeau.

Een sprekende kop

kerstcadeau

Een goede kop overtuigt. Dat weet ook Helen B. Deze Belgische dame tekent mooie lijntjes op porseleintjes. Scoor punten met een Scrabble-kop bij uw geletterde vrienden. Zo spelen ze hun koffie nóg gezelliger naar binnen.

Een woordmop voor uw laptop

kerstcadeau
Hoe flauwer, hoe wauwer: taal- en tekstmensen smullen van woordspelingen. Zeker in combinatie met een prachtige print. Totally our cup of tea! Onthoud: gadgets met een pun zijn áltijd fun. 
 

Ma how how how! 

kerstcadeau

Oost of west? Met de reeks West Flemish for behinners scoort u thuis best. Kleed uw Santa Closet aan met deze mooie modewoorden. Ga voor een boy of een T-shirt, met de grote Tee van West-Vlaamse trots.

Watch with glittering eyes

kerstcadeau

Waar copywriterogen nog van blinken? Van een mooie quote. Vooral als die van een schrijver komt die we op handen dragen. Of ín onze handen dragen, als er een coole citaatcover uit de kerstboom neerDahlt. Citaten overtuigen, dat wisten wij al.