Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Kaartjesstress

Kaartjesstress. Iedereen heeft er last van. Iemand die je dierbaar is verjaart, verhuist, trouwt, slaagt, ... En toch raak je op je kaartje niet verder dan 'proficiat'. Voor copywriters is de stress dubbel zo groot. Want van ons worden te pas en te onpas razend originele teksten verwacht. Zelfs onze coördinator, die niet vaak in de pen kruipt, krijgt het warm en koud tegelijk als ze vakantiekaartjes moet schrijven.

Toi toi (toi)

 En toen mijn collega Kim trouwde, raakte ik van pure faalangst zelfs niet verder dan 'toi toi toi'. En vroeg me vertwijfeld af hoeveel 'tois' het ook weer waren - twee of drie? Want fouten zijn helemáál not done als je copywriter bent. Daarom bekijk ik elk kaartje met gelukkige verjaardag gewenst drie keer opnieuw voor ik de omslag toelik, uit angst dat ik er gewensdt van gemaakt heb.

Kind kaartje

Gelukkig is er Wim. Hij verzamelde een reeks leuke citaten en maakte er e-cards van. Op www.kindregards.be plukt u gratis en voor niks wat kaartjesinspiratie. Dit is mijn favoriet. Wat is de uwe?


Lees ook

Wat klanten zeggen

De speech was een groooooot succes!!!
Echt, het was supergoed en ik geniet er nog van nu!

Elisabeth Van Paesschen