Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Horizontaal uitproberen

We worden door de bedrijfsleider en zijn assistente ontvangen. Hij: een éminence grise met een vriendelijke glimlach die zijn woorden zorgvuldig kiest. Zij: een spontane, hartelijke vrouw die ons met pralines overlaadt. 

Wim doet zijn relaas over zijn ervaringen in de farmaceutische industrie. Van verkoper, (e-)marketeer tot trainer. “Wat was je drijfveer om zo vaak van functie te veranderen?” vraagt de bedrijfsleider hem. “Je zult toch ongetwijfeld kansen hebben gekregen om door te groeien.”  Waarop Wim: “Ik wilde liever alles horizontaal uitproberen.”

Horizontaal uitproberen?? Ik draai mijn hoofd in zijn richting en even zie ik de vertwijfeling in zijn ogen. Maar die maakt al gauw plaats voor pretlichtjes. “Nu ik het mezelf hoor zeggen, klinkt het wel raar. Mijn geest is vast meer verdorven dan die van jullie. Enfin, mijn excuses voor deze ongelukkige woordkeuze”, grinnikt hij. Ik bijt op mijn lip. De bedrijfsleider en zijn assistente zijn zich van geen kwaad bewust. Zoals over smaken niet te twisten valt, zo ook over humor niet. En het gesprek gaat onverstoord verder. Maar in mijn hoofd nestelt zich The Giggle Loop. Wat The Giggle Loop is? Wil je dat écht weten? Want “To know about The Giggle Loop is to become part of The Giggle Loop!”


Lees ook

Wat klanten zeggen

Ik vind dat je een zeer mooi en bondig artikel heb neergepend. Proficiat.

Thierry Silber
Diamaz