fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Boodschappenlijstjes

Het heeft een tijdje geduurd voor ik copywriter werd. Dat komt omdat ik op school niet mooi kon schrijven. De onderwijzer kraste een nieuwjaarsbrief op het bord, en die schreef de hele klas daarna braafjes over. Twee keer: een keer in het klad, en dan nog eens om voor te lezen. Ik schreef hem altijd nog een derde maal. Niet omdat ik uit een nieuw samengesteld gezin kwam, maar omdat mijn pennenvrucht nog altijd niet toonbaar was. Die derde versie was nauwelijks beter dan de vorige, maar toen waren gelukkig de nieuwjaarsbrieven van de meester op.

Nerofun ... of nerofan?

Het beterde geen letter op de middelbare school. Daar mocht ik naast een van de slimste jongens van de klas te zitten. Dat zou handig geweest zijn bij het spieken, als hij maar niet zo’n vreselijke hanenpoten bij elkaar had gescharreld. U weet wel, zo'n handschrift waarmee u desnoods dokter kunt worden. Dat is hij ook geworden. Ik verzin het niet: hij is nu mijn huisarts en ik loop af en toe met zijn voorschriften naar de apotheker. Die ze keurig voor mij decodeert.

Hartendief

Om mijn eigen schrijffalen te compenseren, werd ik steevast verliefd op meisjes met een schitterend rond handschrift. Meestal waren de vlinders in de buik al weg voor ik het zelf doorhad, want ze slaagden er niet in om mijn hartstochtelijke kattenbelletjes te ontcijferen. Ach, had ik toen maar kunnen rekenen op Miekes sublieme brievenschrijverstalenten ...

200 g jonge kaas

De doorbraak kwam toen IBM de personal computer met floppydisks op de markt bracht. Voor het eerst begreep ik mijn eigen teksten langer dan één dag. Van toen af kon ik mijn zinnen ook verbeteren. De rest was een kwestie van vallen en opstaan ...  

Nu tik ik vrolijk fluitend uw teksten, terwijl mijn vrouw al vijfentwintig jaar prachtige boodschappenlijstjes voor me schrijft. We hebben het perfect uitgedokterd: zij de short en ik de long copy!


Tevreden klanten aan het woord

Hun reputatie snelt hen vooruit
Kill our darlings, please
Teksten met een twist
Pietje-precies heeft een nieuwe naam!
Menselijk, constructief en no-nonsense
Mijn hoge verwachtingen worden keer op keer ingelost
Een tekst die uitnodigt tot actie: net wat ik verwachtte!
Professionalisme is indrukwekkend
Weinig geblaat en veel wol
Verkiezingswebsite doen opvallen? Schrijf.be bellen!
Helse job, uitgevoerd met ijzeren discipline
Sterke content, stipt op tijd geleverd
Jullie schrijven, en jullie schrijven uitstekend. Punt.
Scherp, snel, en sympathieker dan Statler en Waldorf
Hun tekst geeft meteen weer waarvoor wij staan
¡Fantástico!
Schrijf.be is nummer één
Tone of voice zat meteen goed
Schrijf.be? Dat is super service!
Prima tekstkwaliteit, vlekkeloze projectopvolging

Wat klanten zeggen

Jij nam de voorbije weken heel wat stress weg. Altijd op tijd en je dacht ook altijd mee. Want soms had ik zelf niet gedacht aan een bepaald kanaal om een boodschap te verspreiden, en dan gaf jij dat als suggestie, meteen met tekst erbij.

Lore Stassen