fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

Trankautomaad: the sequel

Een tijdje geleden vertelde ik u een verhaal. Hoe ik op een drankautomaat een joekel van een dt-fout vond. Maar hey, iedereen leert blijkbaar bij. Want wat zag ik enkele dagen geleden? Jawel, een drankautomaat in het station: van hetzelfde merk, maar deze keer zónder taalfout. Mooi zo!


Tevreden klanten aan het woord

Geen blindelingse eindredactie
Spot on!
Gestructureerd als een ISO-bedrijf en flexibel op de koop toe!
Valse noot? Toch mooi lied!
Sommige dingen laat je beter over aan experts
Scherp, snel, en sympathieker dan Statler en Waldorf
Geen centimeter ruimte voor fouten
Ik de cijfers, zij de letters
Naadloze samenwerking en een tekst die wérkt
Professionalisme is indrukwekkend
Verkiezingswebsite doen opvallen? Schrijf.be bellen!
Teksten vertaald … én verbeterd!
Meer dan schrijven
Zij doen de goede dingen, en ze doen de dingen goed
De perfecte omschrijving
Hartelijk en duidelijk, boeiend en concreet
Teksten die meeleven
English, in other words
Professioneel, betrouwbaar en efficiënt
Snel en professioneel: wat wil je nog meer?

Wat klanten zeggen

Wat de teksten betreft: schitterend! Ik ken Schrijf.be al heel lang, en ik moet zeggen, na al die jaren, jullie kunnen het toch nog altijd opnieuw! Vanuit je teksten heb ik ook iets bijgeleerd, over hoe ik moet pitchen, over hoe ik op een andere manier, of in andere woorden iets moet overbrengen.

Willy Otto