fbpx

Krijg nieuwsbrief

Schakel javascript in om dit formulier in te dienen

 
 

Contacteer ons
(Open van 8:30 uur tot 17:00 uur)

Schrijf.be copy & content
Mechelsesteenweg 155
B-2860 Sint-Katelijne-Waver
BE 0848.540.558 

+ 32 15 27 55 10  -  info@Schrijf.be
Menu

The Last Post

Gisteren postte ik dit allerlaatste Schrijf.be-blogje ... Want vandaag ben ik ribbedebie bij Schrijf.be. En ga ik aan de slag bij een stripuitgever. De job uit de duizend voor de stripofiel die ik ben. Dus heel eerlijk: ik twijfelde niet lang, toen ik het aanbod kreeg. En toch kreeg ik het nog knap lastig. Omdat ook bij Schrijf.be het plaatje klopte. Het poetsen ervan is dus niet gemakkelijk.

red20balloon

Afscheid van de posse

Een schrijfgrage posse: zo omschreef ik de schrijfberen een jaar geleden in mijn profieltekstje. Vandaag wissel ik het geweer van schouder. En neem ik afscheid van mijn wildwesthelden. Van Wim: inspirerend als schrijfsheriff, trefzeker als schrijver én blikjeswerper. Ugh! Van deputy Ilse en de plagerige twinkle in haar ogen. Van de flamboyante Elke en de ravissante Ann: mijn favoriete dames van vertier. En natuurlijk ook van maatje Marcel en alle andere outlaws.

Einde

Afscheid met een knipoog à la Wiske? Of met een wafelenbak bij madam Pheip?
Deze lonesome cowboy houdt het op jiehaa!


Tevreden klanten aan het woord

Snelheid, vriendelijkheid en opvolging
Jullie advies kwam heel goed van pas!
A well-built translation
De teksten zijn er boenk op
De tekst verwoordt precies wat wij willen zeggen
Zij doen de goede dingen, en ze doen de dingen goed
¡Fantástico!
Luchtige webteksten met roestvrijstalen trefwoorden
Timing altijd stipt gerespecteerd
Tien voor thee én voor taal
Engels, met andere woorden
Onvoorstelbaar knap werk
De juiste stem voor elke doelgroep
Onze nieuwe website straalt!
Op héél korte tijd en toch geen haastwerk
Scherp, snel, en sympathieker dan Statler en Waldorf
Nieuwe generatie klanten vraagt om nieuwe generatie copywriters
Winning team
Mijn geheime wapen om te scoren in Google
Empathie, ambacht en succes

Wat klanten zeggen

Je probeert een 'goed gevoel' te verkopen met een tekst/brochure die potentiele opdrachtgevers ontvangen. Volgens mij is dat met deze tekst goed gelukt.

Marcel Besten
Besten Bouw Management